
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 - 25 g olijfolie
- 100 - 150 g gemengde groenten om te sauteren (bv. uien, sjalotten, prei...), in stukken (2 cm)
- 350 - 400 g gemengde groenten om soep van te maken (bv. courgette, wortel, pompoen, zoete aardappel, knolselderij, pastinaak...), in stukken (2 cm)
-
50
g gemengde diepvriesgroenten (volitelně)
nebo 50 g bevroren doperwten - 700 - 800 g water
-
1
tl groentebouillonpasta, huisgemaakt
nebo 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) -
½ - 1
tl zout
nebo ½ - 1 el sojasaus - 60 - 80 g ongekookte pasta voor soep
- Nutriční hodnoty
- na 1 porties
- Kalorie
- 160 kcal / 670 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 5 g
- Sacharidy
- 20 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spookachtige groene oogbalsoep
30min
Kikkererwtensoep met spinazie
40min
Minestrone
45min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35min
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50min
Veelzijdige gladde soep
45min
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45min
Zachte wortelsoep met venkel
40min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40min
Gestoomde spiegeleieren
15min
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50min
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35min