Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 - 25 g olijfolie
- 100 - 150 g gemengde groenten, om te sauteren (bv. uien, sjalotten, prei...), in stukken (2 cm)
- 350 - 400 g gemengde groenten, om soep van te maken (bv. courgette, wortel, pompoen, zoete aardappel, knolselderij, pastinaak...), in stukken (2 cm)
-
50
g gemengde diepvriesgroenten (volitelně)
nebo 50 g diepvriesdoperwten (volitelně) - 700 - 800 g water
-
1
tl groentebouillonpasta, huisgemaakt
nebo 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) -
½ - 1
tl zout
nebo ½ - 1 el sojasaus - 60 - 80 g ongekookte pasta voor soep
- Nutriční hodnoty
- na 1 porties
- Kalorie
- 670 kJ / 160 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Groentensoep
35min
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45min
Spookachtige groene oogbalsoep
30min
Champagne en bessen trifle
3h 40min
Graubünden gerstsoep
Brak ocen
Flan van asperges met zeetong
Brak ocen
Veelzijdige gladde soep
45min
Gestoomd volkorenbrood
2h
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Brak ocen
Brood en tomatensoep, opgerolde spinazieomelet en gestoomde ratatouillegroenten
1h 5min
Rode bietensap
10min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40min