Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 - 25 g olijfolie
- 100 - 150 g gemengde groenten, om te sauteren (bv. uien, sjalotten, prei...), in stukken (2 cm)
- 350 - 400 g gemengde groenten, om soep van te maken (bv. courgette, wortel, pompoen, zoete aardappel, knolselderij, pastinaak...), in stukken (2 cm)
-
50
g gemengde diepvriesgroenten (volitelně)
nebo 50 g diepvriesdoperwten (volitelně) - 700 - 800 g water
-
1
tl groentebouillonpasta, huisgemaakt
nebo 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) -
½ - 1
tl zout
nebo ½ - 1 el sojasaus - 60 - 80 g ongekookte pasta voor soep
- Nutriční hodnoty
- na 1 porties
- Kalorie
- 670 kJ / 160 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Groentensoep
35min
Zachte wortelsoep met venkel
40min
Geel gekleurde eieren
55min
Lichtblauw gekleurde eieren
Žádné hodnocení
Roze roerei
Žádné hodnocení
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16h
Mosterd-dillesaus
2h 15 min
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50min
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Žádné hodnocení
Veelzijdige gladde soep
45min
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Žádné hodnocení
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45min