Kompatibilní verze
Vitello tonnato - mięso na zimno z sosem z tuńczyka
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 - 1000 g cielęciny (rumsztyk), w jednym kawałku
- 1 ząbek czosnku, przekrojony na pół
- sól, do przyprawienia mięsa
- pieprz czarny, mielony, do przyprawienia mięsa
- 1000 g wody
Sos z tuńczyka
- 300 g oleju słonecznikowego
- 1 puszka tuńczyka, w oleju, (waga ryby 130 g), odsączonego z zalewy
- 15 g kaparów, konserwowych, odsączonych z zalewy
- 5 filetów z anchois, w oleju, odsączonych z zalewy
- 1 jajko
- 1 żółtko
- 25 g soku z cytryny
- 1 - 2 szczypty soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 2748.7 kJ / 657 kcal
- Protein
- 35.7 g
- Sacharidy
- 0.7 g
- Tuk
- 56.8 g
- Nasycený tuk
- 8.4 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 424.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Wołowina w czerwonym winie
2 Std. 10 Min
Sycylijska caponata
30 min
Terrina z łososia i ricotty
4 godz. 35 min
Salsa Verde
15min
Sos z czerwonego wina
40 min
Salmorejo - hiszpański chłodnik pomidorowy
30 min
Kotlety jagnięce, purée ziemniaczane ze szpinakiem i sos miętowy
1h
Gazpacho - hiszpański chłodnik
1 Std. 15 Min
Zupa bouillabaisse z sosem rouille
1h 10min
Gulasz z polentą
2h
Sos berneński
15min
Sos holenderski
15min