Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g czerwonej cebuli, przekrojonej na pół
- 2 ząbki czosnku
- 5 g papryczki chili, świeżej, bez gniazd nasiennych, pokrojonej na 2-3 cm kawałki
- 250 g jabłek, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
- 650 - 700 g mango, dojrzałego, obranego, pokrojonego na kawałki
- 60 g czerwonego octu winnego
- 150 g cukru
- ½ łyżeczki kardamonu, mielonego
- ½ łyżeczki cynamonu, mielonego
- ½ łyżeczki kminu rzymskiego, mielonego
- Nutriční hodnoty
- na 1 słoik
- Kalorie
- 4904.1 kJ / 1172.1 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Sacharidy
- 296.1 g
- Tuk
- 3.6 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 19.1 g
- Sodík
- 21.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chutney z czerwonej cebuli
24 Std.
Konfitura z czerwonej cebuli
40min
Dymny sos whisky
20min
Cytrynowa chermoula (marynata)
15min
Pikantne aïoli
15min
Chutney śliwkowy
1u.
Chutney BBQ z whisky
1 godz. 35 min
Musztarda z gruszek
1 Std. 20 Min
Sos z czerwonego wina
40min
Masło z gorgonzolą i pieczonym czosnkiem
1h 10 min
Pasta baba ganoush z kminem rzymskim
1h 40min
Chutney z jabłek
1 Std. 20 Min