Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 - 4 EL gemischte frische Kräuter (z. B. Petersilie, Koriander, Basilikum), Blättchen abgezupft
- ¼ TL Salz
- 30 g Mandeln
- ¼ - ½ Chili, frisch, entkernt
- 60 g Sojasauce
- ½ Knoblauchzehe
- 1 - 2 TL Honig
-
6
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 3 Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 1500 g Wasser
-
2
Hendlbrustfilets, ohne Haut (à ca. 250-300 g), in Stücken (4 cm)
nebo 600 g Hühneroberkeulen, ohne Haut, ausgelöst, in Stücken (4 cm) - 1 - 2 Lauchstangen (à 160-200 g)
- 5 - 6 getrocknete Tomaten
- 250 g Spinat, frisch
- 250 g Mie-Nudeln, grob gebrochen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2025 kJ / 484 kcal
- Protein
- 48 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1j
Pad Thai mit Huhn
30 min
One Pot Gnocchi in Wein-Dill-Sauce mit Lachs
30 min
Zandergulasch
45 Min
Süß-saure Fleischbällchen Bowl
30 min
Asiatisches Schmorfleisch
2j 30 menit
Kokoscurry mit Huhn
45 Min
One Pot Asia Soup mit Eiernudeln und Huhn
40 min
Rinderfilet à la Esterhazy
50 menit
Boef Stroganoff
50 menit
Curry Bowl mit schwarzem Reis und Hühnerfilet
1j
Hendlgulasch mit Pilzen
35 Min