Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ Bund frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 250 g rote Paprika, 100 g davon in Stücken
- 25 g Butter
- 1 EL Paprikapulver, edelsüß
- 1 TL Paprikapulver, rosenscharf
- 150 g grüne Paprika
- 100 g Weißwein
- 300 g Wasser
- 1 - 2 TL Maisstärke, mit 1 EL Wasser verrührt (volitelně)
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen, etwas mehr für den Fisch
- ½ TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 500 g Zanderfilets, frisch oder aufgetaut
- 1 EL Zitronensaft
- 50 g Speckwürfel (volitelně)
- 100 g Schlagobers
- 2 EL Sauerrahm
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1400 kJ / 335 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 675 mg
Alternativní recepty
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1 Std.
Coq au vin
3 Std.
Zandergulasch mit Petersilerdäpfeln
1 Std.
Huhn à la Toskana mit Polenta
1 godz. 5 min
Fischfilet in cremiger Lauchsauce
45min
Blunzen-Erdäpfel-Strudel
1 Std. 15 Min
Fischgulasch
40min
Dorsch-Curry
35min
Boef Stroganoff
50min
Fiakergulasch
2h 15min
Rehragout mit Wurzelgemüse und Rahmerdäpfeln
1 Std. 30 Min
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50min