Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g coentros
- 400 g bacalhau demolhado e desfiado
- 330 g leite
- Pimenta q.b.
- 100 g cebola
- 75 g cenoura
- 50 g alho-francês
- 40 g manteiga, mais q.b. p/ untar
- 6 ovos
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de noz-moscada
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1330.8 kJ / 318.1 kcal
- Protein
- 17.6 g
- Sacharidy
- 15.8 g
- Tuk
- 20.6 g
- Nasycený tuk
- 7.3 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 586.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratinado de carne picada com alho-francês e fiambre
1 Std. 10 Min
Empadão de lulas
1 Std. 25 Min
Quiche de ratatouille e mascarpone
55 Min
Arroz de frango
50 Min
Rolos de crepes gratinados
45min
Papas de chia com ananás e especiarias
20min
Tagliatelli com salmão salteado e pesto com pistácios
35 Min
Empadão de frango com caril
1 godz. 15 min
Risoto de cenoura e lombinhos com manteiga aromatizada
1 Std.
Coroa de Verão
2 godz. 15 min
Risoto de legumes assados e linguado
30min
Arroz de peixe com espinafres e limão
30min