Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 240 g água
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 1 c. chá de açúcar
- Azeite q.b. p/ untar
- 400 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de sal
Creme de abóbora
- 500 g água
- 400 g abóbora cortada em pedaços (1-2 cm aprox.)
- 1 pitada de alho em pó
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 20 g azeite
Cobertura
- Azeite q.b. p/ untar
-
200
g queijo scamorza cortado em fatias (4-5 mm aprox.)
nebo 200 g queijo fumado cortado em fatias (4-5 mm aprox.) - 60 g bacon fatiado (cozinhado)
- 25 g queijo parmesão em lascas
- 10 g vinagre balsâmico
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1473.3 kJ / 352.1 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Sacharidy
- 41.3 g
- Tuk
- 13.9 g
- Nasycený tuk
- 6.3 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 396.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bolo 10º aniversário do Cookidoo®
2h
Pão com recheio de maçã e noz
1h 50min
Smoothie de banana e maracujá
5 menit
Caril de línguas de bacalhau com arroz ao vapor
1h 30min
Trança tricolor
1 Std. 10 Min
Salmão com crosta de pesto de tomate seco e arroz de legumes
40 min
Pudim de alperce com chantilly e praliné de amêndoa da Débora Cabral
3h 30min
Frango picante com batatas e molho de coentros
4h 30min
Salada quente mediterrânica
30 min
Guisado de frango com scones de milho
3h
Dip de húmus de cenoura assada com palitos de vegetais crus
25 min
Caril de feijão-preto
35 min