Piza com creme de abóbora, queijo fumado e bacon

Piza com creme de abóbora, queijo fumado e bacon

4.3 3 rating
Příprava 10min.
Celkový 3hod. 50min.
8 doses

Suroviny

Massa
  • água
    240 g
  • fermento de padeiro fresco
    5 g
  • açúcar
    1 c. chá de
  • Azeite q.b. p/ untar
  • farinha tipo 65
    400 g
  • sal
    1 c. chá de
Creme de abóbora
  • água
    500 g
  • abóbora cortada em pedaços (1-2 cm aprox.)
    400 g
  • alho em pó
    1 pitada de
  • sal
    1 pitada de
  • pimenta
    1 pitada de
  • azeite
    20 g
Cobertura
  • Azeite q.b. p/ untar
  • queijo scamorza cortado em fatias (4-5 mm aprox.)
    200 g
    200 g queijo fumado, cortado em fatias (4-5 mm aprox.)
  • bacon fatiado (cozinhado)
    60 g
  • queijo parmesão em lascas
    25 g
  • vinagre balsâmico
    10 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 396.6 mg
Protein 15.3 g
Kalorie 1473.3 kJ / 352.1 kcal
Tuk 13.9 g
Vláknina 1.6 g
Nasycený tuk 6.3 g
Sacharidy 41.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...