Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g queijo parmesão
- 2 pés de salsa
- 600 g água
- 350 g batata c/ casca
- 250 g couve chinesa cortada em pedaços (5 cm aprox.)
- 70 g azeite
- 100 g alho-francês cortado ao meio
- 1 - 2 dentes de alho
- 1 malagueta s/ sementes
- 1 dente de alho c/ casca
- 250 g bife de peru cortado em tiras (1,5x3-4 cm aprox.), secas com papel de cozinha
- 50 g amendoim torrado em óleo ou seco c/ sal
- ½ c. chá de sal
- 2 - 3 pitadas de paprika fumada
- 600 g caldo de galinha
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2159.9 kJ / 516.2 kcal
- Protein
- 26.8 g
- Sacharidy
- 29.6 g
- Tuk
- 33.1 g
- Nasycený tuk
- 6.2 g
- Vláknina
- 4.4 g
- Sodík
- 707.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lombinho à coreana com salada de arroz
40 Min
Bobó de cogumelos com batata-doce
50 Min
Arroz de porco com cinco especiarias
50 Min
Frango com molho de mostarda, couve-lombarda e batatinhas no forno
1 Std. 10 Min
Sopa de gyozas
1 Std.
Rolo de carne oriental
1 Std.
Goulash de borrego com pimento (Tas Kebab)
1 Std. 10 Min
Guisado de frango com scones de milho
3 Std.
Empadão de frango com caril
1 Std. 15 Min
One pot de frango com paprika
45 Min
Guisado de vitela em slow cooking
2 Std. 10 Min
Guisado de porco com puré de batata
9 Std.