Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g queijo parmesão
- 2 pés de salsa
- 600 g água
- 350 g batata c/ casca
- 250 g couve chinesa cortada em pedaços (5 cm aprox.)
- 70 g azeite
- 100 g alho-francês cortado ao meio
- 1 - 2 dentes de alho
- 1 malagueta s/ sementes
- 1 dente de alho c/ casca
- 250 g bife de peru cortado em tiras (1,5x3-4 cm aprox.), secas com papel de cozinha
- 50 g amendoim torrado em óleo ou seco c/ sal
- ½ c. chá de sal
- 2 - 3 pitadas de paprika fumada
- 600 g caldo de galinha
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2159.9 kJ / 516.2 kcal
- Protein
- 26.8 g
- Sacharidy
- 29.6 g
- Tuk
- 33.1 g
- Nasycený tuk
- 6.2 g
- Vláknina
- 4.4 g
- Sodík
- 707.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratinado de carne picada com alho-francês e fiambre
1 godz. 10 min
Cuscuz de salmão e pepino
45 min
Pernas de frango assadas com molho de cerveja
1 godz. 30 min
Frango marroquino
30 min
Vitela asiática com grão e cuscuz
9 Std. 20 Min
Quinoa com curcuma e frango com molho de pimentos e tomate
1h
Salmão com sésamo e creme de ervilhas
1h
Guisado de porco com puré de batata
9 Std.
One pot de frango com paprika
45 min
Lombinho à coreana com salada de arroz
40 min
Almôndegas mexicanas com feijão preto
1h
Rolo de carne oriental
1h