Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g queijo parmesão
- 2 pés de salsa
- 600 g água
- 350 g batata c/ casca
- 250 g couve chinesa cortada em pedaços (5 cm aprox.)
- 70 g azeite
- 100 g alho-francês cortado ao meio
- 1 - 2 dentes de alho
- 1 malagueta s/ sementes
- 1 dente de alho c/ casca
- 250 g bife de peru cortado em tiras (1,5x3-4 cm aprox.), secas com papel de cozinha
- 50 g amendoim torrado em óleo ou seco c/ sal
- ½ c. chá de sal
- 2 - 3 pitadas de paprika fumada
- 600 g caldo de galinha
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2159.9 kJ / 516.2 kcal
- Protein
- 26.8 g
- Sacharidy
- 29.6 g
- Tuk
- 33.1 g
- Nasycený tuk
- 6.2 g
- Vláknina
- 4.4 g
- Sodík
- 707.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lombo de porco com vegetais
40min
Frango cremoso com manteiga de especiarias (Murgh makhani)
1 godz. 15 min
Arroz com tiras de carne e pimento vermelho
45min
Frango georgiano (Chakhokhbili) com bulgur
1 godz. 15 min
Goulash de chouriço com legumes, grão e massa
30min
Menu: Salada de fajitas de frango e arroz doce com pera caramelizada
Žádné hodnocení
Guisado de carne de porco com grão, legumes e cuscuz
1 Std.
One pot de frango com paprika
45min
Esparguete Sichuan
50 Min
Frango marroquino
30min
Frango satay com pickles de legumes - TM6
1 Std.
Almôndegas mexicanas com feijão preto
1 Std.