Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Senfdressing
- 15 g Zitronensaft
- 15 g Weißweinessig
- 100 g Olivenöl
- 1 Knoblauchzehe
- 1 TL Estragonsenf
- 1 TL Zucker
- ½ TL Salz
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
Hendlsalat
- 400 g Wasser
- 1 TL Salz, etwas mehr für das Hendlfilet
- 400 g Hendlbrustfilets, ohne Haut
- 4 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- ½ TL Paprikapulver, rosenscharf
- 400 g Blattsalat, gemischt
- 4 EL Kürbiskerne
- 2 Stängel Dille, frisch, gehackt
- 2 EL Kürbiskernöl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2010 kJ / 481 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 39 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 946 mg
Alternativní recepty
Salat mit Garnelen, Räucherlachs und Avocadocreme
20min
Lachsforellentatar auf Erdäpfelcreme
35min
Salat Nicoise
40min
Saibling à la Saltimbocca mit Braterdäpfeln und Tomatensauce
1h
Backhendlsalat mit Kürbiskernen
45 Min
Steirischer Rindfleischsalat
1h
Rinderhüfte mit Sommergemüse und Hollandaise
2 Std.
Erdäpfel-Fisolen-Salat
1h
Erdäpfel-Vogerlsalat mit Speck
40min
Erdäpfelsalat
55 Min
Nizza-Salat
40min
Faschierte Laibchen
35min