Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 30 g Walnusshälften
- 600 g Zucchini (z.B. 3 mittelgroße Zucchini à 200 g)
- 500 g Schweinefilet, in 4 Stücken
- 1 - 2 EL Rapsöl zum Braten
- 1 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 2 Schalotten
- 30 g Butter
- 200 g Risottoreis
- 500 g Wasser, heiß
- 150 g Weißwein
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 100 g Frischkäse
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2650 kJ / 634 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lachsforelle auf Fenchel-Orangen-Risotto
40min
Risotto mit Kaiserschoten und Lammrücken-Medaillons
40min
Menü: Maronicremesuppe, Rinderfilets mit Sellerie-Erdäpfel-Gemüse und Schokotraum
1 godz. 5 min
Saiblingsfilets auf Krenrisotto und Frühlingsgemüse
1h
Kräuter-Risotto mit Räucherforelle
35min
Rehmedaillons mit Kürbis-Crumble
1h 30min
Fenchel-Risotto
35min
Beiriedschnitte mit Pesto Tagliatelle auf Kürbisgemüse
1h
Spargel-Risotto mit Garnelen
50min
Gefüllte Ricotta-Hähnchenbrust mit Tomatenrisotto
45min
Lachs mit Zitronenrisotto
40min
Lachs-Fenchel-Risotto
25min