Celeriac with Chimichurri Dressing and Crispy Puff Pastry
TM6 TM5 TM31

Celeriac with Chimichurri Dressing and Crispy Puff Pastry

5.0 (2 hodnocení)

Suroviny

  • 850 g celeriac, peeled, 250 g cut in pieces (3 cm) and 600 g sliced vertically (2 cm)
  • 125 g water
  • 1 ½ tsp fine sea salt
  • 160 g puff pastry, ready-rolled (approx. 1 sheet, see tip)
  • 80 g unsalted butter, diced, plus 2 Tbsp
  • 2 garlic cloves
  • 30 g fresh parsley leaves
  • 20 g white wine vinegar
  • ½ tsp ground black pepper
  • 50 g extra virgin olive oil, plus 2 Tbsp

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
2848.8 kJ / 680.9 kcal
Protein
6.7 g
Sacharidy
38.8 g
Tuk
57 g
Nasycený tuk
21 g
Vláknina
4.8 g
Sodík
1193.4 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty