
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de tomate maduro limpios y cortados por la mitad
- 1 - 2 dientes de ajo
- 6 cubitos de hielo
- 1 cucharadita de sal
- 3 pellizcos de pimienta negra molida
- 20 g de zumo de limón
- 24 - 26 hojas de albahaca fresca (20 para decorar)
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 51 kcal / 212 kJ
- Protein
- 3.65 g
- Tuk
- 3.6 g
- Sacharidy
- 3.65 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa fría de manzana y puerro
2hod. 40min
Vichyssoise
2hod. 20min
Sopa de cebolla
1hod. 10min
Crema de champiñones
20min
Gazpacho verde
10min
Crema fría de melón y manzana al aroma de limón y menta
5min
Sopa fría de melón
10min
Sopa griega de tomate y yogur
10min
Zumo de tomate preparado
10min
Olivada y aceite de oliva negra de Aragón
20min
Vichyssoise de apio
40min
Crema de alcachofas
45min