![Rosbif Rosbif](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/70C8B9EB-828D-4CE4-812A-C77EE482D4BB/Derivates/38CFC65F-9436-4751-AB5C-2BA2CB67477F.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g de lomo alto de buey (atado para que no pierda la forma)
- 2 - 3 cucharadas de extracto de buey (Bovril®)
- 2000 g de agua (para el vapor)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 862 kJ / 206 kcal
- Protein
- 35.1 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 7.3 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Rosbif con salsa de mostaza y ensalada
78h
Steak tartare
30 Min
Rollitos de lechazo con reducción de Ribera del Duero (Castilla y León)
1 godz. 20 min
Mejillones marinados con crema de azafrán
40 Min
Espuma de remolacha con pincho de arenques en vinagre
1 godz. 10 min
Crema de guisantes dulces y polvo de kikos (Salvador Gallego)
2h 15min
Vieiras sobre lecho de puerro (Noix de Saint-Jacques sur lit de poireau)
35 Min
Tartar de buey
10 Min
Chutney de higos y bastones de ibérico
1 Std. 30 Min
Costillas de cordero asadas con salsa de castañas y oporto
45 Min
Magret de pato con salsa de cerezas
45 Min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1 godz. 10 min