Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g de lomo alto de buey (atado para que no pierda la forma)
- 2 - 3 cucharadas de extracto de buey (Bovril®)
- 2000 g de agua (para el vapor)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 862 kJ / 206 kcal
- Protein
- 35.1 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 7.3 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Guarnición de cebolla roja y manzana
30 min
Soufflé de vieira y manchego curado para dos
35min
Jamón fresco asado con salsa agridulce
1 Std. 20 Min
Rollitos de rosbif rellenos de tomate y mozzarella
10h 30min
Brochetas de pollo tandoori y anacardos
2 godz. 45 min
Vieiras sobre lecho de puerro (Noix de Saint-Jacques sur lit de poireau)
35min
Souffle de queso gruyere
40 Min
Nems de confit de pato con salsa agridulce de higos
50min
Mantequilla Café de París
10min
Tosta de cebolla caramelizada, secreto ibérico y torta del casar
50min
Salmón marinado al jengibre con salsa de cítricos y wasabi
48h
Rosbif con salsa de mostaza y ensalada
78 Std.