![Ensalada de endibias, palmitos y salsa roquefort Ensalada de endibias, palmitos y salsa roquefort](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1C705904-913E-4B2E-811B-86629C7CFBC1/Derivates/91931f34-5c3a-4ea4-b9c7-49103636ae8e.jpg)
Kompatibilní verze
Ensalada de endibias, palmitos y salsa roquefort
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 - 120 g de queso roquefort en trozos
- 60 g de vino blanco
- 200 g de nata
- 1 pellizco de pimienta molida
- 4 endibias cortadas en cuartos a lo largo (aprox. 400 g)
- 1 tarro de palmitos (peso escurrido 250 g) en rodajas
- 2 cucharadas de almendras laminadas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 787 kJ / 188 kcal
- Protein
- 6.54 g
- Sacharidy
- 5.24 g
- Tuk
- 15.67 g
- Vláknina
- 1.79 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cóctel de marisco y aguacate con salsa cóctel
10min
Salsa de Pedro Ximénez
35min
Rosbif con salsa de mostaza y ensalada
78h
Tartar de bacalao y sandia
40min
Vichyssoise
2h 20min
Gazpacho
10min
Mousse de foie y queso de cabra con manzanas caramelizadas
5h 45min
Salsa de queso de cabra
5 min
Reducción de vino oloroso Pedro Ximenez
15min
Salsa de queso azul
10min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1u. 10min
Bacalao con salsa de roquefort
25min