Kompatibilní verze
Ensalada de endibias, palmitos y salsa roquefort
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 - 120 g de queso roquefort en trozos
- 60 g de vino blanco
- 200 g de nata
- 1 pellizco de pimienta molida
- 4 endibias cortadas en cuartos a lo largo (aprox. 400 g)
- 1 tarro de palmitos (peso escurrido 250 g) en rodajas
- 2 cucharadas de almendras laminadas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 787 kJ / 188 kcal
- Protein
- 6.54 g
- Sacharidy
- 5.24 g
- Tuk
- 15.67 g
- Vláknina
- 1.79 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa de queso azul
10 min
Reducción de vino oloroso Pedro Ximenez
15min
Gazpacho
10 min
Salsa de Pedro Ximénez
35 Min
Salsa de queso de cabra
5 min
Bacalao con salsa de roquefort
25 min
Rosbif con salsa de mostaza y ensalada
78u.
Salsa cóctel
5 min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1h 10min
Cóctel de marisco y aguacate con salsa cóctel
10 min
Aleta de ternera rellena y salsa de Pedro Ximenez
1h 50 min
Salsa a la pimienta
20 min