Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Brötchen, altbacken
- Wasser, warm, zum Einweichen
- 50 g Oliven, schwarz, entsteint, abgetropft
- 30 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 10 g Olivenöl
- 60 g durchwachsener Speck, geräuchert, in Würfeln (5 mm)
- 20 g Pinienkerne
- 550 g Schweinehackfleisch
- 1 Ei
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 1 TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 1 EL Kräuter der Provence
- 4 TL Schmalz
- 4 Lorbeerblätter, getrocknet
- Nutriční hodnoty
- na 1 Glas
- Kalorie
- 2342 kJ / 560 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 46 g
- Nasycený tuk
- 15.1 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 787 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Roastbeef-Aufschnitt mit Sauce Tartare
3 Std.
Buttermilch-Lamm vom Grill mit Dattel-Gremolata
6h 25min
Putello Tonnato
4 godz.
Tiroler Speck-Muffins
40 Min
Kabeljau mit Johannisbeersauce und Linsen-Gemüse
1 Std.
Gazpacho Andalusia
40 Min
Geflügelpastete mit Pistazien und Portwein
24h
Rot gebeizter Lachs mit geschmortem Wintersalat und Orangen-Chutney
24h
Mafalde mit Ente und Kürbis
45 min
Würziges italienisches Huhn in Tomaten-Rotwein-Sauce
1 Std. 15 Min
Tarte Tatin mit Zwiebeln und Baconjam
1 Std.
Blätterteig-Tartes mit roten Zwiebeln und Ziegenkäse
1 Std.