Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Orange, unbehandelt, Schale dünn abgeschält, Saft ½ Orange ausgepresst
- 1 Zitrone, unbehandelt, Schale dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 10 g grobes Salz
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- 1 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Putenbrustfilets, ohne Haut (à 200 g)
- 40 g Olivenöl
- 1400 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1744 kJ / 417 kcal
- Protein
- 49 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Scharfes Sous-vide-Hähnchen mit glasierten Möhren
2 Std. 50 Min
Slow Cooking Rindfleisch mit Pilzen
5h 20min
Meerrettich-Lachs auf Rote-Bete-Carpaccio
1h
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1h 20 min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1h 20 min
Lachs mit Teriyaki-Mayonnaise und Tomatensalat
2h
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1h 50 min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1h 20 min
Hähnchen mit Zitronencreme und Pastinaken
1h 50 min
Lammfilets mit Lavendel
13h
Sous-vide-Rinderfilet mit Süßkartoffelpüree und Marsala-Sauce
2h 20min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1h 30min