Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Orange, unbehandelt, Schale dünn abgeschält, Saft ½ Orange ausgepresst
- 1 Zitrone, unbehandelt, Schale dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 10 g grobes Salz
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- 1 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Putenbrustfilets, ohne Haut (à 200 g)
- 40 g Olivenöl
- 1400 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1744 kJ / 417 kcal
- Protein
- 49 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Thai-Entenbrust mit Sesamvinaigrette
1 godz. 30 min
Meerrettich-Lachs auf Rote-Bete-Carpaccio
1u.
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1 godz. 30 min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
2h
Rehrücken mit Kirsch-Walnuss-Slaw
1h 10 min
Kalbsfilet sous-vide mit Apfel- und Kartoffelchips
5 godz.
Sous-vide-Rinderfilet mit Süßkartoffelpüree und Marsala-Sauce
2h 20min
Scharfes Sous-vide-Hähnchen mit glasierten Möhren
2 Std. 50 Min
Lammfilets mit Lavendel
13h
Kalbskoteletts Sous-vide
1h 10 min
Hähnchenbrust auf Salbeignocchi
1 godz. 30 min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1 godz. 30 min