Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Orange, unbehandelt, Schale dünn abgeschält, Saft ½ Orange ausgepresst
- 1 Zitrone, unbehandelt, Schale dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 10 g grobes Salz
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- 1 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Putenbrustfilets, ohne Haut (à 200 g)
- 40 g Olivenöl
- 1400 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1744 kJ / 417 kcal
- Protein
- 49 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1h 30min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1h 30min
Slow Cooking Rindfleisch mit Pilzen
5 Std. 20 Min
Sous-vide-Rinderfilet mit Süßkartoffelpüree und Marsala-Sauce
2h 20min
Entrecôte mit Süßkartoffel-Tarte
2h 30min
Entenbrust mit Röstzwiebel-Knödel und Möhren
1h 40min
Lammfilets mit Lavendel
13h
Kalbskoteletts Sous-vide
1h 10min
Hähnchen mit Zitronencreme und Pastinaken
1 Std. 50 Min
Scharfes Sous-vide-Hähnchen mit glasierten Möhren
2h 50min
Schweinefilet mit Kartoffel-Sellerie-Stampf und Nussbutter
1h 10min
Koreanische Rippchen mit Mini-Tortillas
4h 10min