Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Lammfilets (ca. 7 Stück)
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 EL Lavendel, getrocknet
- 3 Stängel Basilikum
- 4 Stängel Petersilie
- 4 Stängel Thymian
- 2 Knoblauchzehen, angedrückt
- 20 g Butter, in 2 Stücken
- 1650 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- Öl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1843 kJ / 440 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 34 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Scharfes Sous-vide-Hähnchen mit glasierten Möhren
2u. 50min
Lammhüften mit Speckbohnen
1h 30min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1h 20 min
Lammhüften mit Speckbohnen
1h 30min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1h 20 min
Rinderfilet mit Kartoffelgratin und Senfbutter
1h 45 min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1h 20 min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1h 30min
Sous-vide-Rinderfilet mit Süßkartoffelpüree und Marsala-Sauce
2h 20 min
Lammrücken mit Kräutermarinade, Trüffelpolenta und Bohnen
1h
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1h 30min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1h 30min