
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Lammfilets (ca. 7 Stück)
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 EL Lavendel getrocknet
- 3 Stängel Basilikum
- 4 Stängel Petersilie
- 4 Stängel Thymian
- 2 Knoblauchzehen angedrückt
- 20 g Butter in 2 Stücken
- 1650 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- Öl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 440 kcal / 1843 kJ
- Protein
- 32 g
- Tuk
- 34 g
- Sacharidy
- 1 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1hod. 50min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1hod. 25min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
2hod.
Lammhüften mit Speckbohnen
1hod. 30min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1hod. 20min
Kalbskoteletts Sous-vide
1hod. 10min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1hod. 20min
Rib Eye mit Béarnaise
1hod. 50min
Kalbsfilet sous-vide mit Apfel- und Kartoffelchips
5hod.
Lammhüften mit Speckbohnen
1hod. 30min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1hod. 30min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1hod. 30min