Oktopus "à Lagareiro"

4.7 11 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 30min.
6 Portionen

Suroviny

  • Kartoffeln, festkochend klein, mit Haut
    1000 g
  • grobes Salz
    100 g
  • Wasser
    100 g
  • Oktopus (ca. 1000 g), in großen Stücken (siehe Tipp)
    1
  • Zwiebeln halbiert
    80 g
  • Knoblauchzehen
    6
  • Koriander, frisch
    20 g
  • Olivenöl
    200 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 6994 mg
Protein 38 g
Kalorie 2630 kJ / 629 kcal
Tuk 36 g
Vláknina 5.4 g
Nasycený tuk 5 g
Sacharidy 38 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...