Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinade
- 3 Knoblauchzehen
- 1 TL Paprika de la Vera
- 5 schwarze Pfefferkörner
- 1 TL Salz
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 100 g Sherryessig
- 50 g Wasser
Lammkoteletts und Fertigstellung
- 800 g Lammkoteletts
- 100 g Mehl
- 70 g Olivenöl
- 200 g Mais, aus der Dose, abgetropft
- 150 g Feta
- 100 g Sahne
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 - 4 Prisen Cayenne-Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3091 kJ / 739 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 64 g
- Nasycený tuk
- 25.8 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 473.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Orman Kebabı - Lamm-Eintopf
1 Std.
Hähnchenschenkel en escabeche aus dem Ofen
1 Std.
Pikante Lammhackbällchen mit Sauce Pistou
35 min
Garnelen in "Café de Paris"- Butter
3 Std.
Entenbrust-Salat mit Balsamico-Blaubeer-Vinaigrette
1 Std. 35 Min
Rosmarin-Rotwein-Lammschulter mit Rohkostsalat und Ciabatta
15h
Lammkeule mit gerösteten Erdäpfeln, Gemüse und Minzsauce
2u. 30min
Hähnchen-Tajine
4 Std.
Hendlhaxerl mit lauwarmen Fisolensalat und Cranberrysauce
1 Std. 20 Min
Lammkotelettes mit Blutorangensauce
1h 10 min
Würziges italienisches Huhn in Tomaten-Rotwein-Sauce
1 Std. 15 Min
Köfteauflauf (İzmir Köfte)
1 Std. 5 Min