
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di cipolla bianca a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di acqua
- 500 g di zucchine a rondelle (2 cm)
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 1 cucchiaino di sale
- 150 g di ricotta scolata dal siero
- 1 bustina di zafferano in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 99 kcal / 414 kJ
- Protein
- 3.5 g
- Tuk
- 7.9 g
- Sacharidy
- 3.5 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di piselli con polpettine di ricotta
55min
Crema di zucchine
30min
Vellutata di piselli
20min
Vellutata fredda d'estate
1hod.
Vellutata fredda di zucchine e menta
1hod. 30min
Vellutata di asparagi
45min
Crema di piselli
45min
Vellutata di zucca
30min
Vellutata di finocchi e zafferano
50min
Vellutata di zucchine e zenzero
50min
Vellutata di zucchine con feta
50min
Crema di zucca al profumo di cannella
40min