Strüdel al cavolo nero e gorgonzola

Strüdel al cavolo nero e gorgonzola

4.7 260 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 10min.
8 fette

Suroviny

  • 400 g di cavolo nero a listarelle
  • 500 g di acqua
  • 1 spicchio di aglio
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 pasta sfoglia pronta rettangolare
  • 200 g di Gorgonzola a pezzi
  • latte q.b.
  • semi di papavero q.b.

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 fetta

Sodík 348.9 mg
Protein 7.4 g
Kalorie 787.6 kJ / 188.3 kcal
Tuk 14.2 g
Vláknina 0 g
Nasycený tuk 5.2 g
Sacharidy 8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...