Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di cavolo nero a listarelle
- 500 g di acqua
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pasta sfoglia pronta rettangolare
- 200 g di Gorgonzola a pezzi
- latte q.b.
- semi di papavero q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 787.6 kJ / 188.3 kcal
- Protein
- 7.4 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 14.2 g
- Nasycený tuk
- 5.2 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 348.9 mg
Alternativní recepty
Involtini valtellinesi di verza con patate e formaggi
2h
Quiche radicchio e bietole
1 Std. 15 Min
Gnocchi al cavolo nero e erbette con crema al taleggio
1 godz. 30 min
Torta salata porri e bietole
1 godz. 30 min
Lasagne pecorino e cavolo nero
1h 40min
Crema di cavolo nero e cannellini
50min
Risotto cavolo nero e Castelmagno
35min
Crostini di polenta con stracchino, radicchio e noci
1 godz. 30 min
Polenta pasticciata con cavolo nero e formaggi filanti
1 godz. 35 min
Quiche ai finocchi e porri
1h 10 min
Strudel verza e porri (vegan)
2h
Quiche radicchio e speck
2 godz. 30 min