Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio (volitelně)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di fagioli cannellini in scatola, scolati
- 15 g di succo di limone, spremuto fresco
- 100 g di yogurt greco magro bianco
- 1 cucchiaino di paprika dolce
- 1 pizzico di cumino in polvere
- 1 pizzico di pepe macinato
- 3 pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- pane tostato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 874 kJ / 209 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Sacharidy
- 31.2 g
- Tuk
- 5.6 g
- Vláknina
- 4.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Burger di fagioli e feta
1 godz. 35 min
Hummus di ceci e peperoni (senza lattosio)
45min
Falafel con salsa allo yogurt di soia
55min
Hummus di ceci
9 Std. 20 Min
Focaccia ai ceci e verdure al curry
1h 5min
Hummus di ceci e broccoli con pane integrale tostato
40min
Crema di fagioli cannellini al profumo di mare (vegan)
15min
Hummus di avocado (senza lattosio)
20min
Hummus di barbabietola (vegan)
15min
Bocconcini di seitan con salsa di mele
35min
Chili di tofu (vegan)
1h
Hummus di barbabietole
25min