
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 gramů červené papriky, na kousky
- 140 gramů žluté papriky, na kousky
- 60 gramů cibule, napůl
- 1 stroužek česneku
- 30 gramů oleje
- 200 gramů vody
-
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
nebo 1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody) - 100 gramů smetany
- ½ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- 1 špetka cukru
- ½ čajové lžičky sladké červené papriky
- 150 gramů mléka
- 10 stonků čerstvé bazalky, jen lístky, 2 stonky uschovejte na ozdobu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1636 kJ / 391 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 34 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polévka z červené řepy
40 Min
Avokádovo-rajčatová polévka
40 Min
Polévka červená z řepy
35min
Hrášková dobrota
7 Min
Celerovo-bramborová polévka s bylinkovými knedlíčky
1h 10min
Mladá mrkev s ořechovým pestem a rozinkami
22 Min
Polévka z mladých kopřiv
25 Min
Čočková polévka s rajčaty
2h 5min
Polévka z růžičkové kapusty
45 Min
Polévka z červené řepy s bylinkovými knedlíčky
1h 10min
Studená okurková polévka
2óra 15p
Polévka z bílých fazolí
35min