Papriková polévka s bazalkovou pěnou
TM5 TM31 TM6

Papriková polévka s bazalkovou pěnou

4.8 (8 hodnocení)

Suroviny

  • 140 gramů červené papriky, na kousky
  • 140 gramů žluté papriky, na kousky
  • 60 gramů cibule, napůl
  • 1 stroužek česneku
  • 30 gramů oleje
  • 200 gramů vody
  • 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
    nebo 1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)
  • 100 gramů smetany
  • ½ čajové lžičky soli
  • ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
  • 1 špetka cukru
  • ½ čajové lžičky sladké červené papriky
  • 150 gramů mléka
  • 10 stonků čerstvé bazalky, jen lístky, 2 stonky uschovejte na ozdobu

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
1636 kJ / 391 kcal
Protein
7 g
Sacharidy
12 g
Tuk
34 g
Vláknina
3.8 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty