Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 gramů červené papriky, na kousky
- 140 gramů žluté papriky, na kousky
- 60 gramů cibule, napůl
- 1 stroužek česneku
- 30 gramů oleje
- 200 gramů vody
-
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
nebo 1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody) - 100 gramů smetany
- ½ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- 1 špetka cukru
- ½ čajové lžičky sladké červené papriky
- 150 gramů mléka
- 10 stonků čerstvé bazalky, jen lístky, 2 stonky uschovejte na ozdobu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1636 kJ / 391 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 34 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polévka z červených paprik a cuket
55 Min
Krémová polévka s čerstvým sýrem a jablky
30 Min
Bílé fazole se zakysanou smetanou a pórkem
20 Min
Mandlové RAW brownies
2h 5min
Veganské máslo
2 Std.
Hrášková pomazánka s pecorinem
10 Min
Fenyklová polévka se sýrem
35 Min
Žampiónový krém s estragonem
Žádné hodnocení
Kukuřičná krémová polévka
25 Min
Celerová polévka se zakysanou smetanou
25 Min
Arašídová polévka
40 Min
Hráškový krém se šunkovými chipsy
30 Min