Zařízení & příslušenství
Studená okurková polévka
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 15min.
4 porce
Suroviny
-
3 stonky čerstvého kopru pouze listy
-
2 salátové okurky oloupané, bez semínek, na kousky
-
220 gramů zakysané smetany veganské, (např. Joya Cremesse® nebo domácí viz Tip)
-
250 gramů bílého jogurtu sójového
-
1 čajová lžička citrónové šťávy, čerstvě vymačkané
-
½ čajové lžičky soli plus extra na dochucení
-
3 špetky pepře, černého, čerstvě umletého plus extra na dochucení
-
4 lístky čerstvé máty
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
6 g
Kalorie
591 kJ /
141 kcal
Tuk
9 g
Vláknina
3.1 g
Sacharidy
7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Veganská
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Rebarborové smoothie
1hod. 30min.
Vanilkové nebe s broskvovým přelivem
12hod. 15min.
Salát z fenyklu, řapíkatého celeru a zelených jablek
15min.
Petrželová omáčka persillade
5min.
Fazolovo-okurkový salát s podmáslím a mátou
40min.
Bylinkový olej
2hod. 5min.
Cuketovo-mátový salát
10min.
Fenyklový digestiv
10min.
Sorbet v pomeranči
8hod. 25min.
Žampiony v octu
Žádné hodnocení
Gratinované cannelloni plněné pórkem a brokolicí
1hod. 45min.
Zabaione
15min.