Zařízení & příslušenství
Studená okurková polévka
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 15min.
4 porce
Suroviny
-
3 stonky čerstvého kopru pouze listy
-
2 salátové okurky oloupané, bez semínek, na kousky
-
220 gramů zakysané smetany veganské, (např. Joya Cremesse® nebo domácí viz Tip)
-
250 gramů bílého jogurtu sójového
-
1 čajová lžička citrónové šťávy, čerstvě vymačkané
-
½ čajové lžičky soli plus extra na dochucení
-
3 špetky pepře, černého, čerstvě umletého plus extra na dochucení
-
4 lístky čerstvé máty
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
6 g
Kalorie
591 kJ /
141 kcal
Tuk
9 g
Vláknina
3.1 g
Sacharidy
7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Veganská
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Polévka oranžová z dýně
35min.
Lilková pomazánka
50min.
Houby s citrónovou šťávou
30min.
Žampiónová krémová polévka
20min.
Chřestová polévka s rukolou a bazalkou
40min.
Zauzená ryba, bramborová pěna, loupákové máslo
1hod. 10min.
Hrášková pomazánka s pecorinem
10min.
Chřestová polévka se slaninovými chipsy
25min.
Cuketový krém s rybími plátky
40min.
Fenyklová polévka se sýrem
35min.
Drožďová pomazánka
15min.
Celerová polévka se zakysanou smetanou
25min.