Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 stonky čerstvého kopru, pouze listy
- 2 salátové okurky, oloupané, bez semínek, na kousky
- 220 gramů zakysané smetany, veganské, (např. Joya Cremesse® nebo domácí viz Tip)
- 250 gramů bílého jogurtu, sójového
- 1 čajová lžička citrónové šťávy, čerstvě vymačkané
- ½ čajové lžičky soli, plus extra na dochucení
- 3 špetky pepře, černého, čerstvě umletého, plus extra na dochucení
- 4 lístky čerstvé máty
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 591 kJ / 141 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cava trifle s ostružinami a hroznovým vínem
4 godz. 30 min
Jablečno-cibulový chléb
2 godz. 20 min
Kopřivové placky s ovčím sýrem
Keine Bewertungen
Studená okurková polévka s bílým jogurtem a avokádem
40 min.
Nakládané ředkvičky, bylinková emulze a pohankové chipsy
Keine Bewertungen
Bezvaječná omáčka aioli s estragonem
10 min
Slaný koláč s tvarohem a pečenou řepou
2h 30min
Teplý zeleninový salát, máslová pěna a krusta z bílé veky
35 min
Polévka z červené řepy s bylinkovými knedlíčky
1 Std. 10 Min
Krémová cuketová polévka s mátou a cukrovým hráškem
35 min
Polévka červená z řepy
35 min
Bramborovo-cizrnová polévka s kari
30 min