Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 2 Eier
- 100 g grüne Bohnen, frisch, in Stücken (3-4 cm)
- 1 Schalotte, halbiert
- 20 g Weissweinessig
- 1 - 2 TL Dijonsenf
- 40 g Olivenöl
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 2 Lattichsalate (nur Herzen) , in Stücke gezupft
- 2 Tomaten, geachtelt
- ½ grüne Peperoni, in dünnen Streifen
- 40 g schwarze Oliven, entkernt
- 1 Dose Thunfisch, naturell (Abtropfgewi. 140 g), abgetropft
- 8 Sardellenfilets in Öl, abgetropft (volitelně)
- 4 Stängel Basilikum, frisch, abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2036 kJ / 486 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 37 g
- Vláknina
- 4.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pouletcurry
35min
Pastasalat mit Thon und Basilikum-Vinaigrette
30 min
Poulet-Pilaw
45 min
Parmigiana al forno
1h 50 min
Ratatouille
45 min
Coq au vin
2 godz.
Poke-Bowl
35min
Penne alla Puttanesca
35min
Gazpacho
1h 15min
Bohnen-Tomaten-Salat
30 min
Züri-Gschnätzlets
50min
Linguine mit Lachs-Wodka-Rahm
20 min