
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 2 Eier
- 100 g grüne Bohnen, frisch in Stücken (3-4 cm)
- 1 Schalotte halbiert
- 20 g Weissweinessig
- 1 - 2 TL Dijonsenf
- 40 g Olivenöl
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 2 Lattichsalate (nur Herzen) , in Stücke gezupft
- 2 Tomaten geachtelt
- ½ grüne Peperoni in dünnen Streifen
- 40 g Oliven, schwarz entsteint
- 1 Dose Thunfisch naturell (Abtropfgewi. 140 g), abgetropft
- 8 Sardellenfilets in Öl abgetropft (volitelně)
- 4 Stängel Basilikum, frisch abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 486 kcal / 2036 kJ
- Protein
- 26 g
- Tuk
- 37 g
- Sacharidy
- 7 g
- Vláknina
- 4.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bohnensalat mit Kartoffeln und Gemüsevinaigrette
50min
Parmigiana al forno
1hod. 50min
Spargeln mit Joghurt-Hollandaise
30min
Tumbet (Mallorquinischer Gemüsegratin)
1hod. 15min
Gemüsesalat mit Limetten-Marinade
15min
Couscous-Salat
50min
Griechischer Salat
25min
Penne alla Puttanesca
35min
Pastasalat mit Thon und Basilikum-Vinaigrette
30min
Poulet aus dem Ofen mit Gemüse und Kartoffeln
1hod. 15min
Randen-Hummus
10min
Sizilianischer Crevettensalat
40min