Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 vajec, uvařených natvrdo
- 100 gramů červených ředkviček, na plátky
- 2 čajové lžičky nakládaného zeleného pepře
- 3 stonky čerstvého kopru, otrhané špičky
- 70 gramů extra panenského olivového oleje
- 1 čajová lžička bylinkové soli
- 1 ½ čajové lžičky dijonské hořčice
- ½ čajové lžičky mletého kajenského pepře
- 16 plátků anglické slaniny
- 20 gramů jablečného octa
- ½ čajové lžičky medu
- 200 gramů baby špenátu
- 1 - 2 čajové lžičky dýňového oleje, na ozdobu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1192 kJ / 285 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Čokoládový coulant
30min
Krevetová polévka s batáty
45min
Bernské rösti (TM6)
Žádné hodnocení
Vejce se žampiónovou náplní
40min
Pomerančový dresink s kari
5 min
Bramborový salát s vejci a majonézou
1h 30min
Kuřecí terina s bazalkou a Crème fraîche
Žádné hodnocení
Rizoto s chřestem a mangoldem
45min
Americké pečené fazole
Žádné hodnocení
Kuřecí chilli salát s citrusy
27min
Avokádová polévka s krevetami
20 min
Bavorský bramborový salát
15min