Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 vajec, uvařených natvrdo
- 100 gramů červených ředkviček, na plátky
- 2 čajové lžičky nakládaného zeleného pepře
- 3 stonky čerstvého kopru, otrhané špičky
- 70 gramů extra panenského olivového oleje
- 1 čajová lžička bylinkové soli
- 1 ½ čajové lžičky dijonské hořčice
- ½ čajové lžičky mletého kajenského pepře
- 16 plátků anglické slaniny
- 20 gramů jablečného octa
- ½ čajové lžičky medu
- 200 gramů baby špenátu
- 1 - 2 čajové lžičky dýňového oleje, na ozdobu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1192 kJ / 285 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salát s krevetami, uzeným lososem a avokádovým dipem
20 min
Pomerančový dort se zakysanou smetanou
5 godz. 30 min
Francouzské máslo Montpellier
Žádné hodnocení
Salsa s chilli a ananasem
Žádné hodnocení
Pekingské kuře
50 min
Avokádové smoothie
30 min
Caipiroska
5min
Plněná vejce
30 min
Lososové burgery
Žádné hodnocení
Špenátová roláda s uzeným lososem
50 min
Jarní závitky
30 min
Hovězí steaky přelité smetanovou omáčkou se zeleným pepřem
35 min