Zařízení & příslušenství
Pikantní jarní vejce ve slaninovém kabátku
Příprava 30min.
Celkový 40min.
8 porcí
Suroviny
-
8 vajec uvařených natvrdo
-
100 gramů červených ředkviček na plátky
-
2 čajové lžičky nakládaného zeleného pepře
-
3 stonky čerstvého kopru otrhané špičky
-
70 gramů extra panenského olivového oleje
-
1 čajová lžička bylinkové soli
-
1 ½ čajové lžičky dijonské hořčice
-
½ čajové lžičky mletého kajenského pepře
-
16 plátků anglické slaniny
-
20 gramů jablečného octa
-
½ čajové lžičky medu
-
200 gramů baby špenátu
-
1 - 2 čajové lžičky dýňového oleje na ozdobu
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
9 g
Kalorie
1192 kJ /
285 kcal
Tuk
27 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Velikonoční menu
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Banánovo-čokoládová pomazánka
Žádné hodnocení
Polévka ze zrajícího sýru
25min.
Hrušky v červeném víně
Žádné hodnocení
Fermentovaná červená pšenice a houby
Žádné hodnocení
Okurková polévka s krevetovým špízem
35min.
Vepřová panenka s višňovou omáčkou
1hod. 30min.
Okurková raita s mátou
25min.
Špenátové gnocchi alla Romana
1hod. 25min.
Králičí terina s čerstvými bylinkami
2hod. 35min.
Okurkovo-šunkové palačinky
1hod. 10min.
Steaky z lososa s fazolkami a kari glazé
40min.
Krémová polévka s čerstvým sýrem a jablky
30min.