
Zařízení & příslušenství
Pikantní jarní vejce ve slaninovém kabátku
Příprava 30min
Celkový 40min
8 porcí
Suroviny
-
vajec uvařených natvrdo8
-
červených ředkviček na plátky100 gramů
-
nakládaného zeleného pepře2 čajové lžičky
-
čerstvého kopru otrhané špičky3 stonky
-
extra panenského olivového oleje70 gramů
-
bylinkové soli1 čajová lžička
-
dijonské hořčice1 ½ čajové lžičky
-
mletého kajenského pepře½ čajové lžičky
-
anglické slaniny16 plátků
-
jablečného octa20 gramů
-
medu½ čajové lžičky
-
baby špenátu200 gramů
-
dýňového oleje na ozdobu1 - 2 čajové lžičky
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
285 kcal /
1192 kJ
Protein
9 g
Tuk
27 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
1 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Velikonoční menu
11 recept
Česká republika
Česká republika