Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de aceite para freír
- 150 g de garbanzos secos
- 150 g de harina
- 5 ramitas de perejil fresco
- 1 diente de ajo
- 100 g de cebolla en trozos
- 300 g de migas de bacalao remojadas y desaladas (sin piel ni espinas)
- 300 g de agua muy fría
- 1 sobre de levadura química en polvo
- 2 huevos
- 60 g de miel
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1341 kJ / 320 kcal
- Protein
- 14.8 g
- Sacharidy
- 29.6 g
- Tuk
- 15.9 g
- Nasycený tuk
- 2.4 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 57.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Buñuelos de bacalao especiados
1u.
Tortillitas de bacalao con miel de caña
30 min
Gazpachuelo
35min
Porra antequerana
1h 10 min
Tortillitas de bacalao (Pataniscas)
50min
Croquetas de cocido madrileño
9h 15min
Albóndigas de sepia y jamón
1u.
Migas con pimientos de Padrón
30 min
Salmorejo
10 Min
Espárragos en "ajo pollo" para dos
40min
Albóndigas en salsa de almendras
50min
Espinacas con garbanzos a la sevillana
45min