Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de aceite para freír
- 150 g de garbanzos secos
- 150 g de harina
- 5 ramitas de perejil fresco
- 1 diente de ajo
- 100 g de cebolla en trozos
- 300 g de migas de bacalao remojadas y desaladas (sin piel ni espinas)
- 300 g de agua muy fría
- 1 sobre de levadura química en polvo
- 2 huevos
- 60 g de miel
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1341 kJ / 320 kcal
- Protein
- 14.8 g
- Sacharidy
- 29.6 g
- Tuk
- 15.9 g
- Nasycený tuk
- 2.4 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 57.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Porra antequerana
1 Std. 10 Min
Bacalao dorado
25 min
Tortillitas de bacalao con miel de caña
30 min
Suspiros de bacalao
30 min
Gazpachuelo
35min
Tortillitas de bacalao (Pataniscas)
50min
Croquetas de cocido madrileño
9 Std. 15 Min
Albóndigas en salsa de almendras
50min
Buñuelos de bacalao especiados
1h
Tortillitas de camarones (sin gluten)
50min
Pestiños andaluces
1h
Migas con pimientos de Padrón
30 min