Zařízení & příslušenství
Jáhlovo-maková kaše
Příprava 5min.
Celkový 20min.
4 porce
Suroviny
-
120 gramů jáhel (v suchém stavu)
-
200 gramů vody
-
320 gramů mléka
-
20 gramů medu
-
¼ čajové lžičky vanilkového extraktu
-
80 gramů proteinového prášku vanilkového
-
30 gramů máku nemletého
-
280 gramů řeckého jogurtu
-
1 čajová lžička nastrouhané citrónové kůry (nejlépe z bio citrónu)
-
200 gramů jahod na kousky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
26 g
Kalorie
1731 kJ /
392 kcal
Tuk
13 g
Vláknina
6 g
Sacharidy
50 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Vyváženě
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Jáhlová kaše s jablky a hruškami
25min.
Rýžová kaše s jablky a tvarohem
25min.
Rýžová kaše
35min.
Raw pohanková kaše
8hod. 20min.
Jáhlová kaše s domácím arašídovým máslem
20min.
Kořeněná kukuřično-meruňková kaše
15min.
Quinoová kaše s kokosem a praženými mandlemi
30min.
Pohanková kaše s mákem a švestkami
15min.
Thajská kokosovo-rýžová kaše s mangem
35min.
Ovesná kaše s hruškami vařenými v páře
20min.
Jablečná ovesná kaše
15min.
Ovesná kaše se skořicí
15min.