Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 Zwiebel, halbiert
- 50 g Möhren, in Stücken
- 50 g Staudensellerie, in Stücken
- 30 g Butter
- 100 g Porree, in Ringen (5 mm)
- 300 g Weißwein, trocken
- 200 g Wasser
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1000 g Miesmuscheln, frisch, gesäubert, entbartet
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1355 kJ / 324 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35min
Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce
50min
Tintenfischsauce
40min
Miesmuscheln in Weißwein mit Sahnesauce
45min
Pfifferlinge in Speckrahm
55 min
Edelfischragout
35min
Riesengarnelen in Cognac
20min
Muscheln mit Sahnesauce
30min
Bouillabaisse
1 godz.
Andalusische Fischsuppe
50min
Muscheln mit Tomatensauce
40min
Miesmuscheln mit Marinara-Sauce
45min