Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g Miesmuscheln, frisch, gesäubert, entbartet
- 80 g Möhren, in Stücken
- 80 g Porree, in Ringen
- 30 g Butter, in Stücken
- 100 g trockener Weißwein
- 180 g Sahne
- 1 TL Muschelgewürz, z.B. Sansibar Muschelgewürz
- 3 Prisen Salz
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1094 kJ / 261 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 1.2 g
Alternativní recepty
Riesengarnelen in Cognac
20 min.
Muscheln in Weißweinsud
35 Min
Muscheln und Wolfsbarsch
1 Std.
Miesmuscheln in Weißwein mit Sahnesauce
45 Min
Lachsfilets mit Sauerampfersauce
35 Min
Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce
50 Min
Skrei mit Muschelragout
1h 45min
Thunfischsteak mit Pfeffersauce zu Caesar Salad
25 min
Knoblauch-Pfeffer-Garnelen
25 min
Miesmuscheln mit Marinara-Sauce
45 Min
Muscheln mit Tomatensauce
40min
Gratinierte Dorade mit Kartoffelsalat
1 godz. 20 min