Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g Miesmuscheln, frisch, gesäubert, entbartet
- 80 g Möhren, in Stücken
- 80 g Porree, in Ringen
- 30 g Butter, in Stücken
- 100 g trockener Weißwein
- 180 g Sahne
- 1 TL Muschelgewürz, z.B. Sansibar Muschelgewürz
- 3 Prisen Salz
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1094 kJ / 261 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 1.2 g
Alternativní recepty
Lachs-Garnelen-Lasagne an Spinatrahm (Dänemark)
1h
Gin-Tonic-Saibling mit gehobelter Feldfrucht und Petersilien-Mayonnaise
24 Std.
Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce
50 Min
Chawan Mushi – Japanischer Eierstich mit Garnelen
35 min
Meeresfrüchte-Cocktail
10 Min
Miesmuscheln in Weißwein mit Sahnesauce
45 Min
Perlhuhn Quatre-Épices
50 Min
Riesengarnelen in Cognac
20 Min
Kalbstafelspitz
50 Min
Muscheln in Weißweinsud
35 min
Muscheln mit Tomatensauce
40 min
Miesmuscheln mit Marinara-Sauce
45 Min