Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g Miesmuscheln, frisch, gesäubert, entbartet
- 80 g Möhren, in Stücken
- 80 g Porree, in Ringen
- 30 g Butter, in Stücken
- 100 g trockener Weißwein
- 180 g Sahne
- 1 TL Muschelgewürz, z.B. Sansibar Muschelgewürz
- 3 Prisen Salz
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1094 kJ / 261 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 1.2 g
Alternativní recepty
Muscheln mit Tomatensauce
40 min
Muscheln in Weißweinsud
35 min
Miesmuscheln mit Marinara-Sauce
45 min
Miesmuscheln in Weißwein mit Sahnesauce
45 min
Penne mit Muscheln
1 godz. 5 min
Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce
50 min
Carpaccio von gebratenem Rinderfilet
24 Std.
Muscheln und Wolfsbarsch
1sa
Meeresfrüchte mit Weinschaumsauce
30 min
Tintenfischsauce
40 min
Sauer-scharfe Garnelensuppe
1sa
Bouillabaisse
1sa