Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g cebuli, pokrojonej w ćwiartki
- 15 g oliwy z oliwek
- 200 g pora, tylko biała część, pokrojonego na kawałki
- 400 g topinamburu, pokrojonego na kawałki
- 2 liście laurowe, suszone
-
1
łyżeczka koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
nebo 1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l wody), pokruszona - 900 g wody
- 250 g napoju migdałowego, niesłodzonego
- sól, do smaku
- pieprz czarny, mielony, do smaku
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 648.4 kJ / 155 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Sacharidy
- 27.4 g
- Tuk
- 4.6 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 68.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Krem z topinamburu z kindziukiem
55 min
Zupa ziemniaczana z orzechowym wegańskim pesto
50min
Zupa selerowa aksamitna
25 Min
Zupa cukiniowa z bazylią i orzechami nerkowca
20 Min
Zupa krem z pieczonej pietruszki z migdałami
1 Std. 30 Min
Zupa selerowo-gruszkowa
50min
Zupa krem z pora z serem
30min
Zupa z kopru włoskiego z oliwą pietruszkową i podpłomykami
1 Std.
Zupa krem z porów
30min
Zupa jabłkowo-selerowa
40min
Zupa krem z selera z jabłkiem
55 min
Pikantna zupa dyniowa
25 Min