Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g Hendlbrustfilets, ohne Haut, in Stücken
- 50 g Speckwürfel
- 160 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 25 g Butter
- 2 TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 TL Paprikapulver, edelsüß
- 1 Msp. Paprikapulver, rosenscharf
- 70 g Semmelwürfel
- 1 Wirsingkohl, im Ganzen
- 500 g Paprikaschoten (rot und gelb), in groben Stücken
- 300 g Paradeiser, in Stücken
- 20 g Olivenöl
- 1 TL Zucker
- 2 TL Oregano, getrocknet
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe
nebo ½ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 100 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2062 kJ / 492 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 11 g
Alternativní recepty
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1 godz.
Steirisches Krenfleisch
2h 45min
Tafelspitz mit Wurzelsauce
2 godz.
Forellenpäckchen auf Schmorgurken
45min
Hirschragout mit cremiger Polenta
2 godz. 20 min
Boeuf Bourguignon
2h 45min
Gemüsesuppe mit Henderl und Gerste
40min
Lauwarmer Fisolen-Rindfleisch-Salat
1 godz.
Cassoulet mit Lamm und Bohnen
2 godz.
Nussfisch
30min
Rinderfilet à la Esterhazy
50min
Kalbfleischpflanzerl mit Vorarlberger Bergkäse
40min