
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g Hendlbrustfilets, ohne Haut in Stücken
- 50 g Speckwürfel
- 160 g Zwiebeln halbiert
- 1 Knoblauchzehe halbiert
- 25 g Butter
- 2 TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 TL Paprikapulver, edelsüß
- 1 Msp. Paprikapulver, rosenscharf
- 70 g Semmelwürfel
- 1 Wirsingkohl im Ganzen
- 500 g Paprikaschoten (rot und gelb), in groben Stücken
- 300 g Paradeiser in Stücken
- 20 g Olivenöl
- 1 TL Zucker
- 2 TL Oregano, getrocknet
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe
nebo ½ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 100 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 492 kcal / 2062 kJ
- Protein
- 42 g
- Tuk
- 24 g
- Sacharidy
- 27 g
- Vláknina
- 11 g
Alternativní recepty
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1hod.
Cassoulet mit Lamm und Bohnen
2hod.
Spargel mit Heurigen und Joghurthollandaise
45min
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Petersilerdäpfeln
1hod.
Lauwarmer Fisolen-Rindfleisch-Salat
1hod.
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50min
Kohlrabi in Dillsauce mit Heurigen Erdäpfeln und Knackern
55min
Fisolenfleisch
1hod.
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1hod.
Rinderfilet à la Esterhazy
50min
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55min
Boef Stroganoff
50min