Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1850 g Wasser, zusätzlich Wasser zum Eintauchen der Beutel
- 200 - 250 g Randen, gekocht, in dünnen Scheiben (2 mm)
- 40 g Orangensaft
- 10 g Apfelessig
- 30 g Olivenöl
- ¾ TL Salz
- 4 Seehecht-Medaillons, 3 cm dick (je ca.100 g) (siehe Tipp)
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 1 EL Thymianblätter, frisch
- 1 gestr. TL Ascorbinsäure
- 100 g Rucola, Blatt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1664.5 kJ / 397 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 3.8 g
Alternativní recepty
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1hod. 20min
Gemüsesalat mit Limetten-Marinade
15 Min
Grüne Erbsenschaumsuppe mit Lachswürfeln
30 min
Lamm-Tajine mit Aprikosen und Honig
1h 30min
Suppe mit Olivenöl, Knoblauch und Mandeln
5 Min
Lachsfilets auf Spargeln mit Buchweizen
40 min
Minestrone mit Seidentofu
35min
Chinesische Nudelsuppe
1 godz. 35 min
Avocado-Glace
4h 15min
Crevettencurry mit Topinambur
45 min
Orientalisches Rindsragout mit Perlencouscous
40 min
Bananen-Sorbet
5 Min