
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1850 g Wasser zusätzlich Wasser zum Eintauchen der Beutel
- 200 - 250 g Randen, gekocht in dünnen Scheiben (2 mm)
- 40 g Orangensaft
- 10 g Apfelessig
- 30 g Olivenöl
- ¾ TL Salz
-
4
Seehecht-Medaillons 3 cm dick (je ca.100 g) (siehe Tipp)
nebo 4 Seeteufelfilets, enthäutet, entgrätet 3 cm dick (je ca. 100 g) (siehe Tipp) - ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 1 EL Thymianblätter, frisch
-
1
gestr. TL Ascorbinsäure
nebo 30 g Zitronensaft, frisch gepresst (von einer halben Zitrone) - 100 g Rucola, Blatt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 397 kcal / 1664.5 kJ
- Protein
- 38 g
- Tuk
- 22 g
- Sacharidy
- 13 g
- Vláknina
- 3.8 g
Alternativní recepty
Apfelglace mit Kokosmilch
10 min
Lauch dünsten (200 g)
20 min
Bananen-Sorbet
5 min
Couscous mit Rotbarbe und Peperoni
30 min
Peperoni-Vinaigrette
5 min
Rind an Tamarindensauce mit Klebreis
8 godz. 10 min
Trutenröllchen mit Speck an Champignonsauce
50 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Vollkornbrot Glutenfrei
4 godz.
Gurken-Zitronen-Sorbet
9 godz. 15 min
Tex-Mex Tortillas mit Schweinefleisch
1 godz. 20 min
Blumenkohl-Crèmesuppe
50 min