Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1850 g Wasser, zusätzlich Wasser zum Eintauchen der Beutel
- 200 - 250 g Randen, gekocht, in dünnen Scheiben (2 mm)
- 40 g Orangensaft
- 10 g Apfelessig
- 30 g Olivenöl
- ¾ TL Salz
- 4 Seehecht-Medaillons, 3 cm dick (je ca.100 g) (siehe Tipp)
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 1 EL Thymianblätter, frisch
- 1 gestr. TL Ascorbinsäure
- 100 g Rucola, Blatt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1664.5 kJ / 397 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 3.8 g
Alternativní recepty
Grundteig für Brot
24u. 30min
Kabis-Rüebli-Salat mit Feta
15 Min
Chinesische Nudelsuppe
1h 35 min
Guacamole
5 Min
Kabeljau mit Süsskartoffel-Selleriestampf
40min
Kaffee-Sabayon
10 Min
Lachs mit Dill-Senfsauce
1 Std. 30 Min
Rehragout mit Herzoginkartoffeln und Rotkabis
1 Std. 20 Min
Himbeer-Orangen-Glacé
5 Std. 10 Min
Linguine mit Scampi und Zitronensauce
20 Min
Vanille-Quark-Glacé
3 Std.
Knusperchips mit Guaçamole
1 Std.