Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1850 g Wasser, zusätzlich Wasser zum Eintauchen der Beutel
- 200 - 250 g Randen, gekocht, in dünnen Scheiben (2 mm)
- 40 g Orangensaft
- 10 g Apfelessig
- 30 g Olivenöl
- ¾ TL Salz
- 4 Seehecht-Medaillons, 3 cm dick (je ca.100 g) (siehe Tipp)
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 1 EL Thymianblätter, frisch
- 1 gestr. TL Ascorbinsäure
- 100 g Rucola, Blatt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1664.5 kJ / 397 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 3.8 g
Alternativní recepty
Grundteig für Brot
24u. 30min
Rhabarber-Glace
36 Std. 25 Min
Kalte Avocado-Kokos-Suppe
10min
Sweet Hot Gazpacho
25 Min
Caramel-Glacé
9 godz.
Vanilleglace
12 Std.
Pouletbrustfilet mit Pilzen und Gemüse
1h
Kalbsbraten mit Kräuterkruste und Kartoffelgemüse
3h
Himbeer-Orangen-Glacé
5h 10min
Rüeblisuppe mit Minze
35min
Gerstensuppe
1 Std. 20 Min
Rüeblisalat mit Sesam-Crackern
1h