Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le magret de canard à l'orange
- 1 magret de canard avec la peau (250-350 g et 3 cm d'épaisseur env.)
- ¼ c. à café de sel
- ⅛ c. à café de poivre moulu
- 1 petite orange, coupée en morceaux (3-5 mm)
- 1850 g d'eau
- 30 g de jus de citron (½ citron)
Le sabayon à l'orange
- 40 g de jus d'orange
-
½
c. à café de fond de légumes
nebo ½ cube de bouillon de légumes - ⅛ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre blanc moulu
- 1 pincée de poivre de Cayenne moulu
- 3 jaunes d'œufs
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1737 kJ / 415 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Saumon teriyaki sous-vide
1 Std. 20 Min
Sous-vide magrets de canard
2h
Saumon et salade de pomme et fenouil
1 Std. 20 Min
Steack de bœuf sous-vide, sauce béarnaise
2h 20min
Cuisses de poulet sous-vide
1 Std. 30 Min
Sous-vide filets de poulet
1h 55min
Magret de canard à la cerise
50 min
Chutney d'oignon rouge
24h
Foie gras sous-vide
72h
Filet de porc en robe de lard et beurre aromatisé
1h 45min
Filet de bœuf saignant au beurre persillé
2 godz. 15 min
Osso-buco cuisson lente
1h 50min