Zařízení & příslušenství
韓式五花牛泡菜炊飯
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
2 人份
Suroviny
-
蒜頭15 克
-
黑麻油10 克
-
豬五花火鍋肉片 切片(長約5公分)300 克
-
韓式泡菜 略切150 克
-
水700 克
-
魚露2 茶匙
-
短梗米 洗淨、瀝乾200 克
-
蔥 切蔥花15 克
-
白芝麻1 大匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
457.3 mg
Protein
25.6 g
Kalorie
2451.5 kJ /
586.5 kcal
Tuk
50.1 g
Vláknina
2.9 g
Nasycený tuk
121.1 g
Sacharidy
7.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美味 • 炊飯
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan