韓式五花牛泡菜炊飯

韓式五花牛泡菜炊飯

4.2 10 rating
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
2 人份

Suroviny

  • 蒜頭
    15 克
  • 黑麻油
    10 克
  • 豬五花火鍋肉片 切片(長約5公分)
    300 克
  • 韓式泡菜 略切
    150 克
  • 700 克
  • 魚露
    2 茶匙
  • 短梗米 洗淨、瀝乾
    200 克
  • 切蔥花
    15 克
  • 白芝麻
    1 大匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 457.3 mg
Protein 25.6 g
Kalorie 2451.5 kJ / 586.5 kcal
Tuk 50.1 g
Vláknina 2.9 g
Nasycený tuk 121.1 g
Sacharidy 7.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...