
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate
- 60 g di cipolla dorata a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di bocconcini di carne di agnello (3 cm circa)
- 100 g di vino bianco secco
- 800 g di piselli freschi
- 2 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 6 uova
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 938.5 kcal / 3929.3 kJ
- Protein
- 29.2 g
- Tuk
- 51.7 g
- Sacharidy
- 22.6 g
- Vláknina
- 7.2 g
- Nasycený tuk
- 20.1 g
- Sodík
- 1247.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ziti con ragù alla napoletana
1hod. 30min
Roccocò
2hod.
Calzoncelli melfitani
1hod. 40min
Babà alle rose (di Luca Montersino)
3hod.
Spezzatino di vitello con cipolline (di Francesca Romana Barberini)
1hod. 10min
Filetto con carciofi in crosta (senza glutine)
2hod. 10min
Panettone gastronomico
26hod.
Calamari ripieni su crema di pane
1hod. 10min
Coda alla vaccinara
3hod.
Baccalà alla livornese
35min
Calamari ripieni
1hod. 30min
Ziti spezzati con ragù genovese
3hod.