Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 60 g di cipolla dorata a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di bocconcini di carne di agnello (3 cm circa)
- 100 g di vino bianco secco
- 800 g di piselli freschi
- 2 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 6 uova
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3929.3 kJ / 938.5 kcal
- Protein
- 29.2 g
- Sacharidy
- 22.6 g
- Tuk
- 51.7 g
- Nasycený tuk
- 20.1 g
- Vláknina
- 7.2 g
- Sodík
- 1247.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Taralli sugna e pepe
4h
Cozze allo zafferano
55 Min
Babà napoletano
3h
Scarola imbottita alle acciughe
1h
Cirighet
30 Min
Cassoulet di fagioli con pesto di noci a Cottura Lenta
6h
Crostata salata esotica
2 Std.
Cupola di pane con agnello e patate
2 Std.
Lasagne alla napoletana con polpettine
1h 40min
Bignè alla crema al limone con pinoli e caramello
4h
Cupola di riso al mandarino e Grand Marnier
40min
Baccalà con peperoni cruschi
50min