Agnello cacio e uova

Agnello cacio e uova

4.3 6 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
6 porzioni

Suroviny

  • 100 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate
  • 60 g di cipolla dorata a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 1000 g di bocconcini di carne di agnello (3 cm circa)
  • 100 g di vino bianco secco
  • 2 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 800 g di piselli freschi
  • 6 uova

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 1247.7 mg
Protein 29.2 g
Kalorie 3929.3 kJ / 938.5 kcal
Tuk 51.7 g
Vláknina 7.2 g
Nasycený tuk 20.1 g
Sacharidy 22.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...