Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 60 g di cipolla dorata a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di bocconcini di carne di agnello (3 cm circa)
- 100 g di vino bianco secco
- 800 g di piselli freschi
- 2 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 6 uova
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3929.3 kJ / 938.5 kcal
- Protein
- 29.2 g
- Sacharidy
- 22.6 g
- Tuk
- 51.7 g
- Nasycený tuk
- 20.1 g
- Vláknina
- 7.2 g
- Sodík
- 1247.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Struffoli di Natale (TM6)
1h
Cotechino e lenticchie
1h
Pasta integrale fagioli e cozze
1h
Tagliatelle paglia e fieno con ragù di agnello
2h
Pastiera fiori d'arancio
12 godz.
Lagane e ceci
1h
Lagane, ceci e vongole
30min
Babà analcolico alle fragole
3 Std. 30 Min
Alici alla Reggina
45min
Zuppa di fagioli e cozze
55min
Mezze maniche con fagioli e cozze
1h
Involtini di cotica al sugo
1 Std. 10 Min