Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mise en place
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1000 g di cozze fresche pulite (vedere consigli)
- 500 g di vongole, spurgate in acqua fredda (vedere consigli)
- 650 g di acqua
- 240 g di pasta secca corta, tipo calamarata
- 40 g di scalogno a metà
- 10 g di radice fresca di zenzero, pelata
- 200 g di piselli freschi, sgranati (peso lordo 800 g)
- 100 g di liquido di cottura dei molluschi (filtrato)
- 1 cucchiaino raso di sale
Terminare la preparazione
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1883 kJ / 450 kcal
- Protein
- 22.1 g
- Sacharidy
- 50.7 g
- Tuk
- 19.1 g
Alternativní recepty
Turbanti di spigola e arancio
1h
Linguine con salsa di melagrana e gamberoni
1h
Paccheri zucca e gamberoni
50 min
Torta mimosa gelato
3u. 30min
Bavette con scampi all'arancia
15min
Baccalà e mazzancolle su crema di spinaci
35 min
Spaghettini al cartoccio con frutti di mare
1h 20 min
Spaghetti cozze e limone
55 min
Spaghetti alla marinara in bianco
50 min
Risotto alla pescatora
35 min
Cavatelli ai frutti di mare
1h
Linguine con scampi al limone
20min