
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mise en place
- 2 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate
- 1000 g di cozze fresche pulite (vedere consigli)
- 500 g di vongole spurgate in acqua fredda (vedere consigli)
- 650 g di acqua
- 240 g di pasta secca corta tipo calamarata
- 40 g di scalogno a metà
- 10 g di radice fresca di zenzero pelata
- 200 g di piselli freschi sgranati (peso lordo 800 g)
- 100 g di liquido di cottura dei molluschi (filtrato)
- 1 cucchiaino raso di sale
Terminare la preparazione
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 450 kcal / 1883 kJ
- Protein
- 22.1 g
- Tuk
- 19.1 g
- Sacharidy
- 50.7 g
Alternativní recepty
Abbracci di polpo su crema di patate allo zafferano
45min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40min
Spaghettini al cartoccio con frutti di mare
1hod. 20min
Alici marinate sottovuoto
2hod. 30min
Calamari ripieni alla norma
1hod. 30min
Insalata di polpo mediterranea
4hod.
Friselle cozze e polpo
30min
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
1hod. 10min
Baccalà con peperoni cruschi
50min
Spaghetti al polpo
1hod. 10min
Paccheri zucca e gamberoni
50min
Calamari ripieni
1hod. 30min