Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g di menta fresca, le foglioline lavate e asciugate
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di melanzane a dadini (2 cm)
- 250 g di cipolla rossa a pezzi
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 700 g di bocconcini di carne di agnello (3-4 cm)
- 1 cucchiaio di cumino in polvere
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 20 g di aceto balsamico
- 125 g di yogurt greco bianco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2888 kJ / 690 kcal
- Protein
- 33.2 g
- Sacharidy
- 15.1 g
- Tuk
- 55.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fegato alla veneziana
35min
Harira
40 Min
Zuppa di goulasch di manzo con peperoni
1h 30 min
Manzo alla Stroganoff
1h
Tajine Mqualli (Tajine di pollo)
30 min
Gulash tirolese
1h 30 min
Goulash di pollo
2h 15 min
Moqueca
1h 20 min
Stufato di agnello con paprika
50min
Stufato di pollo in crema di mostarda
40 Min
Goulash ungherese
1 godz. 45 min
Goulash alla birra doppio malto
1h 15min