Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di funghi shiitake secchi
- 2 gambi di citronella (lemon grass) fresca, la parte bianca, a pezzi (2 cm)
- 2 mazzetti di coriandolo fresco, le foglioline + q.b.
- 3 - 6 peperoncini piccanti freschi a metà
- 3 foglie di kaffir lime
- 150 g di pomodoro maturo, tagliato in quarti
- 2 centimetri di zenzero, radice fresca, pelata e a pezzi (1 cm)
- 3 spicchi di aglio
- 2 centimetri di galanga fresco la radice, pelata
- 70 g di scalogni a pezzi
- 5 g di dado per brodo di pollo
- 700 g di acqua
- 10 g di crema di peperoncino (Tom yum paste)
- 40 g di salsa di pesce
- 10 g di zucchero di canna
- 200 g di code di gambero fresche, pulite
- 1 cucchiaio di succo di lime
- 1 cipollotto tritato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 295 kJ / 70.5 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Sacharidy
- 5.9 g
- Tuk
- 1.5 g
- Nasycený tuk
- 0.3 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 0 mg
Alternativní recepty
Pad thai
45 min
Gamberi in agrodolce
40 min
Korma di verdure con anacardi
55 min
Zuppa di noodles con mazzancolle
30 min
Sweet sushi
2h
Spaghetti cinesi con verdure e filetto di maiale
50 min
Ceviche peruviana
1sa 35 dk
Gulash di patate
1h
Zuppa Thai piccante di pesce
40 min
Filetto di maiale Chimichurri con insalata di riso
13u. 20min
Insalata di calamari vietnamita (Goi muc)
1h
Zuppa di noodles vietnamita (Bun bo hue)
2h 30 min