Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g carrots, peeled (approx. 4 carrots)
- 25 g shallot, halved
- 5 g fresh parsley, cut in pieces
-
40
g sunflower oil
nebo extra virgin olive oil - 25 g vinegar (e.g. cider, red wine)
- 20 g lemon juice
- 10 g Dijon mustard
- 3 pinches fine sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 664.6 kJ / 158.9 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Sacharidy
- 16.1 g
- Tuk
- 10.3 g
- Nasycený tuk
- 1.6 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Sodík
- 243.4 mg
Alternativní recepty
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 Std.
Sun-Dried Tomato Tapenade
15 min
Mince Pie Ice Cream Sandwich
16h
Gluten-free Cannoli with Vegan Pistachio Cream
2 Std.
Sumac-spiced Houmous
5 min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM6)
45 Min
Pea and Mint Soup (TM6)
20 min
Rosemary and Sea Salt Bread
1 godz. 55 min
Olive Bread Rolls
2 Std.
Sun-dried Tomato Tear and Share Bread
1 Std.
Best Basic Houmous
5 min