Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
200
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
nebo vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
Vegetable Ragu
- 150 g onions, quartered
- 40 g extra virgin olive oil
- 300 g courgettes, cut in pieces (5 mm)
- 300 g carrots, peeled, cut in pieces (5 mm)
- 100 g celery stalks, cut in pieces (5 mm)
- 100 g dry white wine
- 500 g tinned chopped tomatoes
- 15 g fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Béchamel
- 1000 g whole milk
- 80 g unsalted butter, cut in pieces
- 100 g plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- 1 - 2 pinches ground nutmeg, to taste
Finalisation
- 250 g dried lasagne pasta sheets (10 x 20 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2719.3 kJ / 650.5 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 64.1 g
- Tuk
- 32.7 g
- Nasycený tuk
- 16.8 g
- Vláknina
- 5.8 g
- Sodík
- 1852.8 mg
Alternativní recepty
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Butterbean and Feta Burgers
1 Std. 30 Min
Pasta with Hearty Vegetable Sauce
30min
Vegetable Curry with Rice
50 min
Vegetable pasta sauce
40min
Lentil Moussaka
2 Std. 20 Min
Tempeh Bolognaise
30min
Vegetarian Chilli
35min
Lentil Moussaka
3 godz. 30 min
Vegan Lentil Lasagne
2 Std. 20 Min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Pasta with Vegetable Ragout
45min