Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 10 foglie di salvia fresca, lavate
- 360 g di riso Carnaroli
- 600 g di Prosecco
- 370 di acqua calda
- 6 rametti di fiori di lavanda, i fiori lavati e asciugati delicatamente + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di burro
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza grattugiata
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1858 kJ / 444 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Sacharidy
- 72.7 g
- Tuk
- 14.1 g
- Nasycený tuk
- 18.7 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto gamberi, salsiccia e mele
40 Min
Risotto funghi e mirtilli
35 Min
Riso basmati mango e gamberi
45 min
Risotto alle fragole e peperoncino
40 Min
Risotto alle erbe aromatiche
35 Min
Risotto allo zafferano, cavolo nero e vino rosso
35 Min
Risotto timo e toma
35 Min
Risotto al Barolo
30 Min
Risotto alle more
40 Min
Risotto all'Amarone
35 Min
Risotto con salsiccia e uva
40 Min
Risotto pere e Taleggio
40 Min