
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Brodo di rane
- 1000 g di acqua
- 30 g di scalogno a metà
- 100 g di gambo di sedano a pezzi
- 100 g di carota pelata e a pezzi
- 8 cosce di rana
Risotto
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 320 g di riso Carnaroli
- 100 g di vino bianco
- 1 cucchiaino di sale
- acqua q.b. sino ad arrivare a 800 g di liquido (volitelně)
- prezzemolo fresco tritato (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 395 kcal / 1653 kJ
- Protein
- 13.8 g
- Tuk
- 8.7 g
- Sacharidy
- 64.9 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Nasycený tuk
- 25 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto gamberi, salsiccia e mele
40min
Risotto zafferano e pioppini
40min
Risotto agli asparagi e vongole
1hod. 15min
Risotto all'arancia con ragù di anatra
40min
Risotto con salampatata
35min
Risotto con salsiccia e uva
40min
Risotto autunnale
50min
Risotto al nero di seppia
35min
Risotto al nero di calamari
40min
Risotto all'Amarone
35min
Risotto con salsiccia e piselli
40min
Risotto ai funghi porcini
35min