Risotto con le rane

Risotto con le rane

2.7 3 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 30min.
4 porzioni

Suroviny

Brodo di rane
  • 1000 g di acqua
  • 30 g di scalogno a metà
  • 100 g di gambo di sedano a pezzi
  • 100 g di carota pelata e a pezzi
  • 8 cosce di rana
Risotto
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • 320 g di riso Carnaroli
  • 100 g di vino bianco
  • 1 cucchiaino di sale
  • acqua (volitelně) q.b. sino ad arrivare a 800 g di liquido
  • prezzemolo fresco (volitelně) tritato

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 13.8 g
Kalorie 1653 kJ / 395 kcal
Tuk 8.7 g
Vláknina 0.9 g
Nasycený tuk 25 g
Sacharidy 64.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...