Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Brodo di rane
- 1000 g di acqua
- 30 g di scalogno a metà
- 100 g di gambo di sedano a pezzi
- 100 g di carota, pelata e a pezzi
- 8 cosce di rana
Risotto
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 320 g di riso Carnaroli
- 100 g di vino bianco
- 1 cucchiaino di sale
- acqua q.b. sino ad arrivare a 800 g di liquido (volitelně)
- prezzemolo fresco, tritato (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1653 kJ / 395 kcal
- Protein
- 13.8 g
- Sacharidy
- 64.9 g
- Tuk
- 8.7 g
- Nasycený tuk
- 25 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Riso con cipolla e baccalà (per 2 persone)
35min
Éclair all'arancia
7h
Risotto primavera allo speck
1h 5min
Confettura classica
55min
Sciroppo anice e liquirizia
20 min
Happy sun beach
10min
Cheesecake con mirtilli e glassa al limone
3h 10min
Agnello in salsa di pepe rosa
45 Min
Chicche di patate alla curcuma con crema di carciofi e bottarga
1 Std. 30 Min
Anguille in umido
40 Min
Zuppa di carote secondo Moro
1 Std. 45 Min
Liquore all'anice stellato
337h