Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Brodo di rane
- 1000 g di acqua
- 30 g di scalogno a metà
- 100 g di gambo di sedano a pezzi
- 100 g di carota, pelata e a pezzi
- 8 cosce di rana
Risotto
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 320 g di riso Carnaroli
- 100 g di vino bianco
- 1 cucchiaino di sale
- acqua q.b. sino ad arrivare a 800 g di liquido (volitelně)
- prezzemolo fresco, tritato (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1653 kJ / 395 kcal
- Protein
- 13.8 g
- Sacharidy
- 64.9 g
- Tuk
- 8.7 g
- Nasycený tuk
- 25 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Riso con pollo e menta (Com gà rau thom)
1h 30min
Mostarda
36h 40min
Salsa olandese
Žádné hodnocení
Uova di quaglia in gelatina alle erbe
Žádné hodnocení
Conserva di barbabietole in agrodolce
12 godz. 30 min
Cozze ripiene
1h 30min
Senape
5 Std. 15 Min
Tom Yum Kung
30 min
Spaghetti al ragù di anguille
50min
Carbonade
2 Std. 10 Min
Succo di mango
2 Std. 10 Min
Ragù alla barese
4 godz.