
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 350 g de cebolla cortada en juliana
- 3 dientes de ajo con piel
- 1 zanahoria en rodajas (aprox. 70 g)
- 3 hojas de laurel secas
- 2 cucharadas de pimienta negra en grano
- 150 g de vinagre
- 100 g de vino blanco
- 100 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 500 g de bonito fresco en un trozo (sin piel ni espinas)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 300 kcal / 1258 kJ
- Protein
- 22 g
- Tuk
- 20 g
- Sacharidy
- 6 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bonito con salsa de tomate, alcaparras y aceitunas
25min
Caballa en aceite
24hod. 50min
Sardinas en escabeche
48hod. 25min
Codorniz escabechada con emulsión de patata (Al vacío)
13hod. 30min
Bonito a la riojana
50min
Salmón en escabeche con caramelo de aceituna
72hod. 30min
Bonito encebollado (Cantabria)
1hod. 10min
Caballa en escabeche de verdura y fresas
26hod. 10min
Truchas en escabeche
12hod. 30min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45min
Calamares a la americana
50min
Marmitako
40min