Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 350 g de cebolla cortada en juliana
- 3 dientes de ajo con piel
- 1 zanahoria en rodajas (aprox. 70 g)
- 3 hojas de laurel secas
- 2 cucharadas de pimienta negra en grano
- 150 g de vinagre
- 100 g de vino blanco
- 100 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 500 g de bonito fresco en un trozo (sin piel ni espinas)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1258 kJ / 300 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Truchas en escabeche
12 Std. 30 Min
Cardo con carabineros
1h
Bonito a la riojana
50min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45min
Calamares en su tinta
1h 5min
Conejo en escabeche
48hod. 50min
Caballa en escabeche de verdura y fresas
26hod. 10min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30 Min
Sardinas en escabeche
48 Std. 25 Min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45min
Cardo con almendras
20min
Bonito encebollado (Cantabria)
1 Std. 10 Min