![Bonito en escabeche Bonito en escabeche](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E743E489-1DC2-43E6-8688-6ECD7D5B442B/Derivates/4BEC8261-5443-473B-928B-2589DB0FC028.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 350 g de cebolla cortada en juliana
- 3 dientes de ajo con piel
- 1 zanahoria en rodajas (aprox. 70 g)
- 3 hojas de laurel secas
- 2 cucharadas de pimienta negra en grano
- 150 g de vinagre
- 100 g de vino blanco
- 100 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 500 g de bonito fresco en un trozo (sin piel ni espinas)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1258 kJ / 300 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fumet de pescado y gambas
20min
Marmitako
40min
Sopa de pescado
55min
Rape en salsa americana
1h
Sardinas en escabeche
48 godz. 25 min
Calamares en su tinta
1 godz. 5 min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30min
Truchas en escabeche
12h 30min
Bonito encebollado (Cantabria)
1 godz. 10 min
Bacalao fresco con ajada
30min
Sopa de pescado donostiarra
1h
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45min