Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 350 g de cebolla cortada en juliana
- 3 dientes de ajo con piel
- 1 zanahoria en rodajas (aprox. 70 g)
- 3 hojas de laurel secas
- 2 cucharadas de pimienta negra en grano
- 150 g de vinagre
- 100 g de vino blanco
- 100 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 500 g de bonito fresco en un trozo (sin piel ni espinas)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1258 kJ / 300 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bonito con salsa de tomate, alcaparras y aceitunas
25 Min
Bonito encebollado (Cantabria)
1 Std. 10 Min
Sardinas en escabeche
48h 25min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45 Min
Calamares en su tinta
1h 5 min.
Fumet de pescado y gambas
20 Min
Salmón en escabeche con caramelo de aceituna
72sa 30 dk
Caballa en escabeche de verdura y fresas
26u. 10min
Truchas en escabeche
12h 30 min
Bonito a la riojana
50 Min
Calamares a la americana
50 Min
Marmitako
40 Min