Kompatibilní verze
Salmorejo de mango con bastones de berenjena crujiente
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de berenjenas con piel, en bastones de 1 cm
- 200 g de cerveza
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 500 g de tomates pera maduros cortados en dos
- 1 mango maduro grande (350-400 g ya limpio) cortado en trozos
- 1 diente de ajo
- 1 cucharadita de sal
- 25 g de almendras crudas sin piel
- 15 g de vinagre de manzana
- 30 g de pan blanco (preferiblemente miga) del día anterior
- 2 cucharadas de harina
- 2 cucharadas de semillas de sésamo
- 1 huevo batido
- 250 g de aceite para freír
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1075 kJ / 257 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 14.1 g
- Tuk
- 20.5 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmorejo
10min
Salmorejo para dos
45min
Gazpacho de cerezas con hierbabuena
10min
Salmorejo con helado de mascarpone e Idiazábal y crujiente de ibérico
6 godz. 45 min
Chupitos de gazpacho de melocotón con caviar de mora
1 Std. 10 Min
Gazpacho de albaricoques
1h 15min
Ajoblanco
5min
Gazpacho de remolacha
10min
Salmorejo de fresas
30min
Gazpacho de fresas con queso de cabra
5min
Gazpacho de mango
15min
Salmorejo de remolacha
30min