Kompatibilní verze
Salmorejo de mango con bastones de berenjena crujiente
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de berenjenas con piel, en bastones de 1 cm
- 200 g de cerveza
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 500 g de tomates pera maduros cortados en dos
- 1 mango maduro grande (350-400 g ya limpio) cortado en trozos
- 1 diente de ajo
- 1 cucharadita de sal
- 25 g de almendras crudas sin piel
- 15 g de vinagre de manzana
- 30 g de pan blanco (preferiblemente miga) del día anterior
- 2 cucharadas de harina
- 2 cucharadas de semillas de sésamo
- 1 huevo batido
- 250 g de aceite para freír
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1075 kJ / 257 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 14.1 g
- Tuk
- 20.5 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gazpacho de mango
15min
Salmorejo con helado de mascarpone e Idiazábal y crujiente de ibérico
6 godz. 45 min
Melón con jamón en tempura con gazpacho de melón
30 Min
Gazpacho de melón
15min
Gazpacho de cerezas con hierbabuena
10 Min
Gazpacho de fresas con queso de cabra
5 min
Salmorejo de fresas
30 Min
Salmorejo de grana y oro
45 Min
Salmorejo de remolacha
30 Min
Salmorejo
10 Min
Ajoblanco
5 min
Gazpacho de manzana verde
10 Min