Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di cipolla a pezzi
-
50
g di cubetti di pancetta dolce (1 cm) o a striscioline
nebo 50 g di pancetta affumicata a cubetti (1 cm) o a striscioline - 20 g di olio extravergine di oliva
- 180 g di radicchio rosso a listarelle
- 320 g di orzo perlato (cottura 12 minuti)
- 50 g di vino bianco
- 580 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1623 kJ / 388 kcal
- Protein
- 11.7 g
- Sacharidy
- 57.9 g
- Tuk
- 13.8 g
- Vláknina
- 8.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di orzo con frittata e verdure a vapore
40 Min
Orzotto alla crema di ceci con tonno
30 min
Minestrone d'orzo
1 Std.
Orzotto alla mediterranea (vegan)
1 Std.
Orzotto con ceci e verdure
30 min
Orzotto rosa alla barbabietola
50min
Orzotto ai funghi porcini
30 min
Risotto al radicchio rosso di Verona
40 Min
Risotto mele e radicchio rosso
40 Min
Risotto viola al radicchio e scamorza
35min
Risotto bianco con porri e mela
30 min
Risotto integrale al radicchio, pere e noci
40 Min