Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 - 40 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti (volitelně)
- 100 g di mango, la polpa a pezzi
- 100 g di albicocche, pelate, denocciolate e a pezzi
- 250 g di yogurt greco bianco non dolcificato
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 376 kJ / 90 kcal
- Protein
- 2.9 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 3.8 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ghiacciolo al kiwi
6h 15min
Ghiaccioli cremosi all'anguria e semi di chia
6h 15min
Ghiaccioli all'arancia
7h 25 min
Ghiacciolone alla fragola
6u. 20min
Gelato veloce alle albicocche
6u. 20min
Ghiaccioli cremosi pesca e melone
9 Std. 30 Min
Ghiaccioli cremosi alle fragole e cioccolato bianco
9 Std. 20 Min
Ghiaccioli cremosi alle ciliegie e latte di cocco
8 godz. 30 min
Gelato al cioccolato e peperoncino (senza lattosio)
8h 15 min
Ghiacciolo bicolore fragola e banana
8h
Mini ghiaccioli all'anguria
6u. 20min
Ghiacciolo alla pesca
7 Std. 30 Min