Kompatibilní verze
Erdäpfelgulasch mit Würstchen (XXL)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Knoblauchzehen, halbiert
- 600 g Zwiebeln, geviertelt
- 40 g Sonnenblumenöl
- 60 g Tomatenmark
- 40 g Paprikapulver, edelsüß
- 2 EL Kümmel, gemahlen
- 4 EL Majoran, getrocknet
- 2 getrocknete Lorbeerblätter
-
2
TL Zitronenschale, gerieben
nebo 2 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht - 1800 g Erdäpfel, festkochend
- 100 g Weißwein
- 1400 g Wasser
-
12
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 6 Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 2 EL Maisstärke, aufgelöst in 4 EL kaltem Wasser
- ½ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 8 Frankfurter Würstchen
- 1 Becher Sauerrahm, zum Dekorieren
- 1 Bund frische Petersilie, Blättchen abgezupft, zum Dekorieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1075 kJ / 257 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 1803 mg
Alternativní recepty
Rindergulasch mit Semmelknödeln und Rotkraut
1 Std. 40 Min
Schwammerlragout mit Semmelknödeln
1h
Reisfleisch
2h 20 min
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Erdäpfelpüree (XXL)
1 Std. 40 Min
Menü: Tafelspitz mit Semmelkren und Schnittlauchsauce; Mascarpone-Erdbeerdessert
1h 45 min
Spaghetti Carbonara
25 min
Gulaschsuppe (XXL)
2h
Lasagne
1h 45 min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1h 10 min
Rindsgulasch klassisch
3h 20 min
Fiakergulasch
2j 15 menit
Schweinsbraten mit Semmelknödeln und warmen Krautsalat
3 Std.