Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 65 g caju
- 40 g rúcula
- 40 g espinafres baby frescos
- 80 g morangos cortados em fatias
- 80 g framboesa
- 100 - 150 g queijo de cabra cortado em fatias (5 mm aprox.)
- 20 g cebola roxa cortada em lâminas
- 10 g mostarda
- 10 g mel
- 20 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- 10 g vinagre de vinho branco
- 30 g água
-
30
g óleo de colza
nebo 30 g azeite - 2 c. sopa de romã (volitelně)
- 2 pitadas de pimenta
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2396 kJ / 572 kcal
- Protein
- 22.5 g
- Sacharidy
- 26.5 g
- Tuk
- 45.5 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 6.1 g
- Sodík
- 325 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmão com couve-romanesca, molho de laranja e romã
30min
Coxas de galinha teriyaki
2 Std.
Cuscuz de legumes com lombo de salmão e molho de curcuma
50min
Frango recheado com frutos secos e batatas glaceadas
1 Std. 30 Min
Rolos de frango em sous-vide com chimichurri e salada de aipo e maçã
2hod. 10min
Salmão com bulgur e molho de manga verde
35min
Salada de pepino com molho de iogurte e cebolinho
2 Std.
Salada de espinafres e frutos do bosque com vinagreta de framboesa
10min
Salada de camarão com legumes crocantes
40min
Salada de laços com presunto, rúcula e mozarela
40min
Sanduíche de atum, tomate e pepino
30min
Salmão com crosta de amêndoa e tagliatelle com espargos
35min