Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de aceite de oliva
- 100 g de pimiento rojo en trozos de 2 cm
- 100 g de pimiento verde en trozos de 2 cm
- 1 berenjena (aprox. 250 g)
- 4 pellizcos de sal
- 170 g de cebolla en octavos
- 250 g de calabacín con piel (en cuartos y luego en dados de 2 cm)
- 2 dientes de ajo
- 200 g de tomate maduro pelado en trozos
- 1 cucharadita de comino molido
- 1 cucharadita de azúcar (volitelně)
- 400 g de lentejas cocidas (en conserva)
- 20 - 30 g de vinagre
- sal en escamas
- pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1031 kJ / 246 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Sacharidy
- 22.6 g
- Tuk
- 13.3 g
- Nasycený tuk
- 1.9 g
- Vláknina
- 9.5 g
- Sodík
- 1243.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Escudella i carn d'olla
1 Std. 30 Min
Lentejas con arroz y cebolla dorada
45 Min
Bacalao con samfaina
1 Std.
Guisantes con jamón y sepia
50min
Pasta integral con verduras y pesto de tomate
1 Std.
Ensalada tibia de patatas y espinacas con tomates secos
40 Min
Ensalada de judías blancas con aguacate y cherry
10min
Trinxat de col
1 Std. 15 Min
Ensalada de cuscús con berenjena, pimiento y tomates cherry
30 min
Coca de Sant Joan
1 Std.
Tabulé de lentejas
10min
Penne alla puttanesca
20 min