Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de aceite de oliva
- 100 g de pimiento rojo en trozos de 2 cm
- 100 g de pimiento verde en trozos de 2 cm
- 1 berenjena (aprox. 250 g)
- 4 pellizcos de sal
- 170 g de cebolla en octavos
- 250 g de calabacín con piel (en cuartos y luego en dados de 2 cm)
- 2 dientes de ajo
- 200 g de tomate maduro pelado en trozos
- 1 cucharadita de comino molido
- 1 cucharadita de azúcar (volitelně)
- 400 g de lentejas cocidas (en conserva)
- 20 - 30 g de vinagre
- sal en escamas
- pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1031 kJ / 246 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Sacharidy
- 22.6 g
- Tuk
- 13.3 g
- Nasycený tuk
- 1.9 g
- Vláknina
- 9.5 g
- Sodík
- 1243.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hervido
40 min
Guisantes con jamón y sepia
50 Min
Ensalada de lentejas con mozzarella, alcachofa y tomate
5h
Bacalao con samfaina
1h
Ensalada de quinoa con judías verdes
30 min
Ensalada templada de lentejas y judías verdes con salmón
30 min
Trinxat de col
1h 15min
Ensalada de lentejas y coliflor asada
1h
Ensalada de pasta integral con lentejas y frutos rojos
30 min
Escudella i carn d'olla
1 godz. 30 min
Arroz de alcachofas y bacalao (Cocción de arroz)
50 Min
Canelones de espinacas con piñones y pasas
1 godz. 30 min